НАЙ-НОВИ:

5 начина да увеличите бюджета си през 2020 година

Според източния Фън Шуй всяка високосна година е опасна. Особено опасно е във финансовия сектор. Ето защо експертите съветват да се спазват петте парични правила, които ще помогнат да останете в плаване.

Във високосните години финансовите сътресения често се превръщат в норма. Пет прости правила ще ви помогнат да не загубите бюджета си.

Не променяме работата и не рискуваме

Промяната на работата и средата може да предизвика увеличаване на неуспехите. Във високосна година се случват много необичайни и непредвидени неща. Не провокирайте появата на нови проблеми.

Рисковете и приключенията в работата и във финансовия сектор могат да повлияят неблагоприятно на портфейла ви. Ако купите нещо безмислено, тогава просто хабите пари. Във високосна година е по-добре да се съсредоточите върху най-важните неща, върху това, което можете да направите най-добре, пише zajenata.bg.

Пестете повече пари

През високосна година експертите препоръчват да съхранявате пари в брой. В такива периоди много често има неизправности в електронните портфейли, грешки в паричните преводи.

По-добре да не се доверявате на електрониката. Когато плащате в брой, все още е важно внимателно да броите парите, преди да напускате касата. Проверете всичко два пъти, защото това е време на измама и увеличаване на броя на хората, които искат да грабнат допълнителна печалба.

Не можете да заемате и давате заем

Вземането на заеми е възможно, но само в крайни случаи. Не вземайте заеми за празници, нов телефон или забавление, сватби и др. Можете да заемате пари от банка, само ако сте сигурни, че си заслужава.

Не си струва да заемате пари на роднини или приятели или още по-малко познати хора. И тук можете да направите изключение само в краен случай, когато здравето на някой друг зависи от вас или когато човек може да загуби работата си, да страда.

Не можете да изневерите

Освен факта, че трябва да се пазите от измама, не бива сами да стоите на този хлъзгав път. Това е много опасно, защото кармата действа почти веднага през високосна година. Рискувате да съжалявате за подобен акт почти веднага.

Ако действате честно, Вселената ще ви даде повече късмет в бъдеще.

Внимавайте за числото 4

Във Фън Шуй и в източната култура като цяло числото 4 е в съгласие с думата “смърт”. Опитайте се да го споменавате възможно най-малко и също така избягвайте да се срещате с него за пореден път. Ако трябва да се срещнете с партньор или клиент, по-добре е да не седите на четвъртата маса и т.н.

Най-благоприятното число за паричните въпроси е Осем. Именно това число трябва да се следва навсякъде през високосна година. Колкото повече го срещаш, толкова по-добре. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Актьорът Явор Бахаров, който бе задържан вчера в Банско, в…