НАЙ-НОВИ:

5 зодии са галеници на съдбата и висшите сили ги закрилят

Астролозите смятат, че Висшите сили закрилят 5 зодиакални знака, които са меко казано истински галеници на съдбата, а бъдещето пред тях винаги е светло, пише jenata.blitz.bg.

Според експертите тези хора винаги успяват да излязат сухи от морето и жънат успехи във всички свои начинания.

Астролозите посочиха кои са тези 5 зодии, които са закриляни от Вселената и Висшите сили.

Овен

Представителите на този знак често се излагат на риск. Те обаче винаги излизат сухи от водата именно защото са защитени от Висшите сили. Ако нещо се обърка, Овните винаги виждат знамение, пратено им от Съдбата, което ги пази.

Близнаци

Представителите на този знак са много внимателни, когато предприемат сериозна стъпка в живота си. Те обаче винаги имат късмет. Дори когато нещо се обърка, Висшите сили изпращат най-мощния си ангел-пазител, който да ги защитава от несгодите.

Лъв

Те са винаги в центъра на вниманието и светлите на прожекторите. Активни и трудолюбиви личности, които са готови за подвизи. Лесно се измъкват от всякакви трудни житейски ситуации, дори и от най-опасните.

Дева

Тези хора имат много силна интуиция и атрактивна енергия. Знаят как да избегнат житейските неуспехи, които се появяват в живота им .

Висшите сили винаги им помагат и им казват как точно да постъпят.

Стрелец

 Те минават през живота, като танк, а междувременно са пазени от Висшите сили, които им проправят път.

Винаги активни, те обичат да опознават света и да приключенстват. Стрелците са големи оптимисти, с ясен ум и много ентусиазъм. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Нов епизод от аудио поредицата с гласа на Бойко Борисов…