НАЙ-НОВИ:

5 зодии, обречени на бедност

Парите са необходимост. Някои ги имат просто за средство, други обожават да ги трупат и пестят и просто се радват при наличието им. За всеки обаче нещата са различни.

Има хора, които с лекота увеличават доходите си и такива, които каквото и да сторят все са на червено.

Печеленето на пари е наука. Според някои обаче това е чиста проба късмет. В следващите редове ще ви разкрием кои са знаците, които са обречени на бедност. Каквото и да правят, вечно ще са на минус.

Стрелец

Невъзможно е да не се каже, че Стрелците умеят да печелят пари. Лошото обаче е, че се разделят твърде лесно с парите. Представителите на този знак са способни да правят импулсивни покупки.

Може да се случи да дадат заем на близък човек и да не искат връщане на парите. Стрелците освен това имат заложено желание за хазартни игри. Това може лесно да ги лиши от финансите им.

Въпреки това те не губят дух, те са на мнение, че печеленето на пари, не е трудна задача.

Риби

Представителите на този зодиакален знак редовно имат проблеми с парите. Обикновено имат липса на самочувствие, че са достойни с творчеството си да си набавят нужните финанси.

Точно като Стрелците, Рибите безсмислено пилеят пари и често правят какви ли не ненужни покупки.

Везни

Везните имат вродено възприятие за красота. Те се наслаждават на великолепието на всичко, което ги заобикаля и в същото време са далеч от домакинските задачи, тревогите в работата и нервното напрежение..

Те не биха драпали на живот и смърт да се изкачат по кариерната стълбица и да затънат в повече задачи.

Везните не се нуждаят от пари, за да се щастливи. Щастие намират в други много по-стойностни неща. Те са креативни хора и удоволствие им доставя самият творчески процес.

Рак

Представителите на този зодиакален знак са много мекушави. Те не винаги успяват да си защитят правата, а останалите често в готовност им отнемат всичко, което могат.

Лидерските умения на Рака не блестят заради липса на постоянство и сила на волята.

Раците са неспособни да се справят с конкуренцията и често си остават без нищо. Раците обикновено имат големи разходи, но доста оскъдни средства.

Водолей

Водолеите живеят по собствени правила и финансовият елемент отива настрани. Те гледат да се грижат за бъдещето си, търсят нови неща и изобретения. Хобитата им обикновено са скъпи, а Водолеите биха инвестирали всичко в тях.

Водолеите лесно могат да бъдат излъгани да направят инвестиция за бъдещето и да останат без пари. Те често остават без нужните финанси в живота, но не тъжат от това. Техните радости не са в материалния свят.

jenata.blitz.bg Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Български проститутки изкарват между 50-60 хиляди лева месечно в суперлуксозен…