НАЙ-НОВИ:

48-годишна измамница за 2 години си докара доход от над 500 000 лева

48-годишна мамила жена цели 2 години, докато парите станали над 500 000 лева, но накрая кранчето все пак било спряно.

Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняема 48-годишната Л.Б.за това, че за периода от 7.12.2015 г. до 4.12.2017 г., в Свиленград, с цел да набави за себе си имотна облага, дълго е заблуждавала една жена.

До момента е установено, че за горепосочения период обвиняемата Л.Б. обещавала на пострадалата жена, че може да посредничи при закупуването на атрактивни земеделски земи в района на община Свиленград. Първоначално твърдяла, че ще ги вписва на нейно име, а след това ще ги прехвърля на пострадалата. Така Л.Б. получила по банковите си сметки различни парични суми от пострадалата, всичко на обща стойност 506 914, 60 лева, но с парите не е купувала земеделски площи. Измамената е подала сигнал в полицията и е било образувано досъдебно производство.

Л.Б. е била осъждана за измами.

По искане на Районна прокуратура-Свиленград съдът е взел мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Л.Б. За воденото досъдебно производство е уведомена Комисията за противодействия на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество. До момента парите не са възстановени. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Карта на Република Турция, обхващаща територии и от България, е…