Довечера в „Безмилостен град“ е истинско изпитание за зрителите да следват събитията

Тази вечер в третия епизод от премиерния турски сериал „Безмилостен град“ събитията следват едно след друго като лавина. Истинско изпитание за зрителите да се запознаят с персонажите и имената на героите в теленовелата.

Дживан недоволства от положението на семейството. Упреква майка си, че сестрите му са виновни, за да живеят в чужд дом.

Агях вика Джемре. Сехер се кара на Нуртен, учудвайки се каква работа има богатият собственик с дъщеря ѝ. Нуртен отговаря, че господарят иска да се консултира по медицински въпрос с нея. Агях обяснява на момичето, че Недим от доста време е така. Джемре преглежда болния и съобщава, че той приема психотропни лекарства.

Дамла съобщава на майка си, че са задържали брат ѝ в полицията заедно с три жени.

Премиера на най-добрия турски сериал за 2020 година

Джерен разказва на баба си, че човекът, за когото трябва да се омъжи, е задържан в хотелска стая от полицията.

Агях получава обаждане от полицията и тръгва към участъка, като поверява племенника си на Джемре.

Дживан се прибира в имението и среща Дамла, която го мисли за шофьор. Заповядва му да запали колата и да я откара.

Агях отива в участъка, посрещнат от журналисти.

Дамла пристига в заведението и вдига скандал на гаджето си. Той се оправдава, а тя го рита. Когато Дамла излиза, гаджето ѝ посяга да я удари. Дживан се намесва и пребива младежа, след което двамата се качват в колата и се удрят в паркирания му автомобил.

Освобождават Дженк от ареста. Баща му за първи път се вижда с него от пет години насам.

Джемре опитва да накара инвалида да говори, но ѝ се налага да излезе. В това време Шениз влиза в стаята и крещи на Недим. Джемре се връща и вижда отношението на господарката си.

Шениз посреща Дженк, но той изобщо не се радва на майка си. Джемре и Недим наблюдават сцената от балкона.

Джерен настоява веднага да се запознае с Дженк, но баба ѝ я възпира. Нериман си спомня как е изпросила откуп за бъдещата булка от Агях.

Лекарите идват да вземат кръв от Недим, а Джемре вижда сестра си как се прокрадва до къщата.

Агях удря сина си. Джемре става случаен свидетел на това и се връща в стаята на болния. Виждайки как Шениз и Дженк се карат, тя се скрива в първата стая. Дженк влиза там и я целува, мислейки си, че това момиче е неговият нощен подарък. Джемре му удря шамар.

Сехер хваща свекърва си с парите от откупа. Нериман лъже снаха си, че тези пари са на Нуртен. Сехер не вярва и Нериман ѝ признава истината, че с Агях са сключили сделка, за да продаде една от дъщерите ѝ.


image0 (9K)