НАЙ-НОВИ:

Деси Банова, Ваня Джаферович и Ивайло Захариев се заеха да “разлистят” над 50 000 учебни материала в помощ на учениците от 1 до 7 клас

Деси Банова, Ваня Джаферович и Ивайло Захариев се заеха да “разлистят” над 50 000 учебни материала в помощ на учениците от 1 до 7 клас. Изтегли, принтирай и учи удобно вкъщи!

В информационно видео те демонстрират предимствата на виртуалната Библиотека за самоподготовка на издателство Клет, която допълва наличните електронни учебни ресурси в популярната и иновативна образователна платформа IZZI. Известни български лица се включиха във виртуалната Библиотека за самоподготовка на издателство Клет, за да покажат на родителите как удобно и лесно могат да помагат на децата си с уроците по време на извънредното положение. Специално подбраните и оформени в помощ на обучението у дома части от най-популярните учебни помагала, готови за принтиране и попълване, бяха качени преди седмица на сайта на издателството.

Седмица след публикуването на анти-COVID изданията над 45 000 са се възползвали от електронните помагала и учебници, които в PDF формат дават възможността да бъдат разпечатвани и фотокопирани, а учениците да попълват и да се упражняват, без да бъдат постоянно пред компютрите.

До момента преглежданията на материалите надхвърлят 17 000, като най-често сваляни са помагалата по български език и литература, математика и английски. Традиционно предизвикателните предмети – физика и химия, допълнени от немски език, сега могат да бъдат упражнявани не само от децата, но и от самите родители, за да затвърдят стари знания, както и да получат нови такива. Статистиката сочи, че голям интерес предизвикват и помагалата по история, география, човекът и природата и човекът и обществото, които са били свалени общо над 5500 пъти. 

Във видеото Деси, Ваня и Иво демонстрират как въпреки натовареното си ежедневие успяват да помогнат на децата си с уроците по математика, география, история и български език чрез използването на специалните учебни помагала от виртуалната Библиотека за самоподготовка на издателство Клет. 

Разбираме трудната ситуация, в която се намират много семейства у нас в момента. Затова достъпът до платформата и виртуалната ни Библиотека са напълно безплатни. Всички помагала и учебници са съобразени със стандартите на образователната програма в момента и са създадени с цел да помогнат на децата да добият и затвърдят знанията си лесно, като не само учат, но и се забавляват“, каза Владимир Колев, управител на Клет България. 

Всеки родител може да посети виртуалната Библиотека на издателство Клет, където да открие най-подходящите учебни материали за своя ученик, независимо по какви учебници се обучава.

Вижте видеото с участието на Деси Банова, Ваня Джаферович и Ивайло Захариев: https://www.facebook.com/watch/?v=226643535323200 Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Майката на президента Румен Радев е отказала да се премести…