НАЙ-НОВИ:

Сръбският министър на отбраната с нови атаки срещу България

„Знаете ли колко българско оръжие е отишло в ръцете на терористи?“, запита в ефир сръбският министър на отбраната Александър Вулин в предаването “Седмицата на Радио Белград”, четем в offnews.bg

“От нашите съседи България има два завода, които произвеждат абсолютно същата продукция, като нашата във военния ни завод в Крушик”, каза Вулин.

“Сами си направете изводите защо е така”, каза той по повод публикуваното от българския разследващ журналист Христо Грозев в Youtube видео от срещата между сръбския офицер и руския агент.

“Искам обаче да кажа, че България е нашият най-голям конкурент в отбранителната промишленост и точно оттам идват атаките срещу нашата военна индустрия. Може да е случайно, може и да не е случайно. Всеки сам да си направи заключенията. Много е интересно, защо никой не е проверил колко българско оръжие е завършило в ръцете на терористи. И нещо повече – как е станало това и откъде е дошло”, каза още Вулин в поредната си атака срещу страната ни.

Само преди три дни Вулин отправи други тежки обиди към България. “България умее да допуска друг да й избира приятелите и враговете й. Сърбия не допуска подобно нещо. Като независима държава Сърбия сама решава за себе си и сама избира приятелите си“, посочи военният министър на западната ни съседка.

“България има своите проблеми и нека се грижи за тях”, каза още Вулин, който се счита за най-близкия до сръбския президент министър. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Виктория все още е в университетска болница, днес се очаква…