НАЙ-НОВИ:

4 зодии, за които август ще бъде божествен

Навлизохме в най-отпускарския месец от годината – август. Мнозина се готвят да почиват на приятно място, а някои ще работят усилено върху нови и интересни проекти, пише az-jenata.bg.

За кои четири зодии месецът се очертава като много успешен и щастлив, разберете от астрологичната прогноза.

Овен

Скъпи представители на зодия Овен, вас ви очаква превъзходен месец! Периодът ще е белязан от прогрес в професионалния ви живот и стабилност в личния ви свят.

Месецът ще е подходящ за ремонти или реновиране на дома.

В любовен план ще се радвате на хармония и разбирателство с партньора ви. Особено емоционални ще са дните след 22 август, когато женените двойки ще насочат вниманието към връзката си и ще ѝ посветят повече време.

Необвързаните представители на зодията ще имат романтични възможности за среща с потенциален партньор до 7 август. Възможно е да срещнете интересна личност по време на семейна сбирка.

В здравословен план обстановката за вас ще е много спокойна, като не се очертават сериозни проблеми. Ако отделите и повече време за релаксация и приятни занимания, ще се намирате наистина в чудесно състояние както физически, така и ментално и емоционално.

В професионалната сфера също прогнозата е чудесна. Контактите ви с колеги и ръководители ще бъдат успешни, ще постигнете прогрес в започнатите проекти. Възможни са финансови постъпления от неочаквани източници.

Близнаци

Зодия Близнаци ще е сред късметлиите през август. Очаква ви любов, разбирателство с партньора и успехи в професионален план, какво повече да искате?

Това, което ще ви вълнува най-много през месеца е любовта. Независимо дали сте обвързани, с дългогодишен брак или още търсите любовта, вие, скъпи Близнаци, ще се носите на вълната на романтиката. Ще търсите изживявания, познати от любовните филми и е много вероятно да изпитате подобни трепети.

За семейните представители на зодията месецът ще е хармоничен, балансиран, не толкова страстен, но пък романтичен и лежерен. А за необвързаните предстои период на интересни запознанства и вълнуващи срещи.

Здравето ви ще бъде чудесно през новия месец, най-вече в периода до 23 август. След тази дата са възможни неразположения, но ако се следите и сте внимателни, не се очертават усложнения.

В професионален план също не ви очакват сътресения, а спокойна обстановка и успешно завършване на започнатите проекти. Не е изключено да се радвате на постъпления, които ще допринесат за месечния бюджет и може би покупка на нещо, което отдавна желаете да си вземете.

Везни

Скъпи Везни, това ще е вашият месец! Радост и усмивки, добро здраве и успехи в работата се очертават във вашата прогноза. С много емоции ще бъде наситен август и ще ви предложи възможности за развитие.

В любовен план периодът ще е изключително благоприятен, особено за обвързаните представители на зодия Везни. Те ще се радват на романтика, страст и вълнуващи изживявания с любимия човек. Най-много възможности за любовни трепети ще имате до 22 август, насладете им се!

Необвързаните Везни също да не униват. Ще имат много шансове и срещи с интересни хора, а не е изключено и започване на нова интимна връзка. Бъдете отворени за възможности, излизайте смело и общувайте с различни хора. Хубавото за вас предстои.

Прогнозите в здравословен план също са обнадеждаващи. Не се очертават сериозни проблеми или неразположения. Ако имате хронични заболявания, дръжте ги под контрол и всичко ще бъде наред през периода.

На работното място ще се чувствате чудесно. Няма да има пречки и интриги, ще цари благоприятна атмосфера. Възможно е да получите повишение и похвала за добрите си постижения. Ще усетите одобрение от колеги и близки за професионалния начин, по който работите и постигате начертаните цели.

Стрелец

Август месец ще донесе късмет и много позитивни емоции на представителите на зодия Стрелец. Те ще се радват на успехи както в професионален, така и в личен план.

През този период ще имате възможност да осъществите много от идеите си, и то с лекота. Използвайте вашата интелигентност и социални умения, за да постигнете растеж в кариерата, но и да се радвате на добри отношения с близки и приятели. А в основата на това са именно уменията ви да общувате с лекота. Приложете ги през месеца и ще усетите силен ефект от тях

За семейните представители на зодията август ще е прекрасен! Ще имате много възможности да се радвате на близостта си и да си организирате романтични срещи. В началото на месеца ще сте в много страстно настроение и партньорът ви ще е много доволен от това.

След 7-10 август страстите ще се успокоят, но само за да отстъпят място на романтиката. А тя ще ви владее плътно до края на месеца.

Необвързаните Стрелци ще се оглеждат за възможности и има голям шанс да открият интересна личност, дори и да започнат нова връзка. Не е изключено да срещнат вълнуващи личности по време на пътуване.

През август ще се радвате на стабилно здраве, без особени смущения или усложнения. Фокусирайте се върху здравословния начин на живот, не прекалявайте с храна и алкохол, за да сте в кондиция през целия период.

В кариерен план месецът ще е успешен. Ще получите окуражителни отзиви за работата си, което ще ви направи много щастливи и ще почувствате огромно удовлетворение. Трудът ви се забелязва, не са изключени и допълнителни приходи.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски в кадър от видеото…