НАЙ-НОВИ:

4 г. затвор за опитал се да блудства с 69-годишна жена в Стара Загора

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден мъж на 4 години и 2 месеца затвор за опит за блудство

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден Й.П., на 37 г., за това, че на 7.09.2020 г., в гр. Стара Загора, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на 69 годишна жена, чрез употреба на сила. Деянието е останало недовършено, поради независещи от дееца причини. Престъплението е по чл.150, ал.1 вр. чл.18, ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд – Стара Загора е наложил на Й.П. наказание от 4 години и 2 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим. Делото се е разгледало по реда на съкратеното съдебно следствие. Подсъдимият се e признал за виновен, както и фактите и обстоятелствата от обвинителния акт.

Пострадалата 69-годишна жена продавала свещи в църква в гр. Стара Загора. На 7 септември 2020 г., подсъдимият Й.П. минал покрай храма и влязъл вътре. Той видял жената, седнала зад маса, на която били разположени свещите за продажба. Поскал цигара, но тя отговорила, че няма. След това се приближил към пострадалата, като направил опит да блудства с нея. Жената се опитала да избяга, но Й.П. не й позволил. Тя започнала да вика за помощ и при втория опит успяла да излезе от църквата. През това време Й.П. се отдалечил, но по-късно е бил задържан от полицията.

Присъдата подлежи на жалба или протест пред Окръжен съд – Стара Загора. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Протестиращи направиха опит да влязат в сградата на Министерския съвет…