Хороскопът ви за 26 май вече е тук

В неделя избягвайте спорове в семейството си свързани с пари или с евентуални бъдещи разходи през новата седмица.

Конфликтите ще провокират тъмната страна на характера ви и могат да помрачат както важни за вас отношения, така и сериозни планове.

Насочете вниманието си към създаването или развитието на приятелски отношения с хора отблизо и далеч.

Овен

Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. В неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Телец

В неделя за представителите на зодия Телец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Денят ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор.

Ако Ви отправят предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Не отказвайте примамливи предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Всички от зодията трябва да действат мобилизирано и активно.

Близнаци

В неделя за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Ангажирани сте с парични въпроси.

Денят е подходящ за домашни дела. Ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Рак

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.

Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада.

Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

Настроението ви ще е променливо. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти.

Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Обърнете по-голямо внимание на партньорствата си.

Дева

Имате много неща за вършене и довършване. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ден е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Определено не Ви е ден за харчене. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Обърнете внимание на дребните неща!

Везни

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Погрижете се и за здравето си. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви.

Скорпион

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Скорпион. Предстои Ви емоционална среща с любовта. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Денят е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Отделете време за интелектуалните си необходимости. Повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Стрелец

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Определено не Ви е ден за харчене.

Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви.

Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Козирог

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа.

Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, сега това може да стане. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Водолей

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Обърнете внимание и на хората в дома си. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

Денят ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Бъдете себе си без да се възгордявате от това.

Най-добре ще е, ако се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Идеален ден за нови срещи и любовни запознанства!

Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.


image0 (9K)