НАЙ-НОВИ:

3 зодии ще живеят в кошмар през ноември

Нашето минало за повечето е вече затворена страница, а някои от нас дори и не искат да се сещат за него и го оставят да “събира прах в задния двор”. Астролози обаче твърдят, че звездите ще си направят лоша шега с няколко зодии през ноември. Ще се наложи някои хора да се върнат назад в миналото и да направят крачка в обратната посока.

Три знака ще получат съдбоносни новини от миналото, които тотално ще преобърнат живота им. Тези вести ще се неочаквани.

Хороскопът вещае, че това няма да е лесно и хубаво послание и ще промени сериозно живота ви. Среща, обаждане, писмо или молба за помощ. Нещо ще ви върне в миналото и е много важно как ще реагирате.

Всичко в живота има своя цена, помислете какво е време да платите. Целта на астролозите не е да плашат, а да предупредят и алармират.

Ето кои зодии ги чакат сериозни перипети от миналото през ноември:

Съдбоносна нишка от миналото ще обърне живота на представители на зодия Дева. Ще се появи човек, с когото сте прекарали много време и сте преживели различни силни емоции.

Ще сте имали силни чувства и емоции към него. Вие обаче няма да имате сили да се върнете в миналото и най-вероятно ще се опитате да поемете курс безскрупулно и мъдро към бъдещето.

В живота на Рибите също ще се появи човек от миналото, но той ще се появи с толкова лоши новини, че е по-добре въобще да не се появява. Той идва, за да отрови живота ви, да изпили всичките ви нерви и да ви нанесе много тежък удар.

Звездите предупреждават да сте много внимателни и да не позволявате миналото да се завърне.

Везните имат нужда от подкрепа в последно време, но това към този момент няма да им се случи. Ще получите вести през ноември, че човек от вашето минало също е самотен и се нуждае от вашето внимание и топлина.

Ще се срещнете с него и това ще промени коренно живота ви.

jenata.blitz.bg

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
"Ключовият фактор за есенното избухване на епидемията са училищата... Скокът…