НАЙ-НОВИ:

3 зодии могат да почернят живота ви от ревност!

Да, любовта не може да съществува без ревност, казват психолозите. Вярно е, че това чувство не винаги се проявява, защото за мнозина е скрито в дълбините на съзнанието, но седи здраво във всеки, който изпитва любов.

Астрологът Люси Свен в хода на многогодишни изследвания успя да идентифицира зодиакални знаци с безумно чувство за ревност.

Мъжете, родени под тези съзвездия, ревнуват любимата си жена от всичко, което се движи. Понякога дори най-лоялните души се сблъскват с отровата на изневярата.

Вижте кои са най-ревнивите зодии:

Рак

Закалените ревнивци са раците. Те по-рядко се променят към техните половинки и следователно очакват същото. За тях е много трудно да преживяват всяко подозрение за изневяра на любимите си, дори да е неоснователно.

Дивата им фантазия се включва с пълна сила и веднага пресъздава сюжет в главата им. Пристъпите на ревност могат да дойдат и от един поглед.

Най-опасното при притежателите на тази зодия е добре развитото им шесто чувство, което рядко ги лъже, затова много често, когато ревнуват имат основателна причина за това.

Скорпион

Това са най-ревнивите хора на света. Люси Свен твърди, че болната ревност на скорпионите идва от собствените им предателства. Според тях, ако те правят дадено нещо, защото да не го направят и половинките им. Именно това често ги вбесява и е причина за провалените им бракове.

Тяхната любов към половинката е толкова изразена, че не са способни да се борят с нея. А ако наистина ги предадете, отмъщението ще бъде сурово и няма да се забави.

Козирог

Козирозите, както психолозите, са в състояние да разпознаят измяната по жестовете и изражението на лицето. Всичко това е възможно благодарение на естественото им наблюдение, което им позволява да идентифицират изневярата на половинката си, така че няма смисъл да се опитвате да ги лъжете.

Освен това най-малкото подозрение на Козирога може да бъде предизвикано от обикновено телефонно обаждане, промяна на прическата или обикновен разговор с приятел на по чаша кафе.

И изненадващо, интуицията им рядко ги заблуждава.

Ето защо, ако възнамерявате да сключите брак с този зодиакален знак, не трябва да изпитвате тяхното търпение и да се отдавате дори на лек флирт с непознат. Така можете да живеете в любов и хармония до старост.

В заключение Люси Свен пояснява, че въпреки изразеното чувство за ревност на тези зодиакални знаци, всички те имат много значителни предимства.

jenata.blitz.bg

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
  Продължава успешното представяне на състезателите на СК Аполон (Стара…