Мустафа Карадайъ: В ДПС сме обединени и готови за избори

Избирателите на ДПС са в процес да се обединяват, заяви председателят на партията

[ad id=“225664″]

„ДПС има готовност вече да участва на избори. Партията вече е обединена.“ Това каза председателят на партията Мустафа Карадайъ на пресконференция след първата част на семинар, организиран от ДПС, за отвореното управление и привличането на гражданите в процеса на вземане на решения.

Той допълни, че след изборите през 2017 г. се е получило обединение на избирателите на партията, като каза, че този процес продължава и в момента. „Избирателите на ДПС са в процес да се обединяват“, допълни той.

[ad id=“236993″]

Във връзка с провеждания семинар Карадайъ каза, че са нужни гласът, идеите и предложенията на гражданите за решения, както и оценката им за изпълнението през целия период. „Свободните и активни граждани с помощта на информационните и комуникационните технологии могат да се превърнат в мощен катализатор на необходимите социални промени“, каза още председателят на ДПС.

[ad id=“236999″]

В семинара на тема „Отворено управление – нова възможност за либералните демокрации. Привличане на гражданите в процеса на вземане на решение“ участват централното оперативно бюро на ДПС, парламентарната група на партията, кметове на общини, а специален гост е сър Греъм Уотсън, дългогодишен председател на АЛДЕ.


image0 (9K)