НАЙ-НОВИ:

360 плувци очакват на турнира “Русалка” в Стара Загора

Около 360  плувци от 28 клуба от страната ще се включат  на турнир „Русалка“ в Стара Загора организаторите от местния клуб Траяна.
Шестото издание на надпреварата за състезатели в три възрасти ще се състои на общинския 25-метров басейн на 9-10 март. Очаква се на турнир „Русалка“ се отборите да бъдат между 20 и 22.
Право на участие имат само картотекирани състезатели от лицензирани клубове към БФПС. В турнир „Русалка“ ще е за плувци родени от 2007 г. до 2010.
Лимитът за веки отбор е 16 състезатели. Изключението е за клуба домакин ПК Траяна. Максималният брой индивидуални дисциплини на плувец е четири.

Крайният срок за подаване на заявки бе удължен до 5 март (вторник), на пощенски адрес – trayanaswimm@abv.bg.

Заявките да се изпращат чрез програмата Team menager до БФПС.
„Всички участници ще получат рекламна плувна шапка и торбичка за мокър бански с логото на турнира от партньорите на мероприятието фирмите за плувна екипировка Dеlfina и Georgo′s“, сподели за BGswim.com треньорът на Траяна Стефан Вачев и основен организатор на турнира.

От клуба работят върху варианта за пряко предаване на турнира по you tube, както и за излъчване във фоайето на басейна. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Бившият външен министър на Германия Клаус Кинкел почина на 82…