Как да изчистите негативната енергия в дома си

Най-лесният начин да направите това е да използвате чаша, пълна с вода. Какво е изобщо негативната енергия?

[ad id=“225664″]

Всеки от нас има собствена енергия, която се съхранява на местата, където живеем, и в обектите, които използваме. Домовете ни са места, където се срещат различни енергии от нас от членовете на семейството.

Всяко лице, влизащо в нашия дом, влиза с някаква енергия и може да бъде положителна или отрицателна. Негативната енергия причинява стрес, здравословни и финансови проблеми и лоши чувства. Ако мислите, че такава енергия присъства във вашия дом, веднага предприемайте действия.

[ad id=“255238″]

Поставете морска сол в стъклена чаша (солта трябва да отнеме 1/3 от чашата). След сол поставете в 1/3 от чашата студена вода и 1/3 бял оцет. Поставете чашата в помещението, в което мислите, че е събрана отрицателна енергия. Никой не трябва да влиза следващите 24 часа, след като оставите чашата.

Ако сместа в чашата е в същото състояние, както когато сте я оставили, можете да дишате спокойно, няма отрицателна енергия в тази стая. Но ако видите, че мехурчетата или течността в чашата не са прозрачни, е очевидно, че имате някакви проблеми. След като течността в чашата абсорбира отрицателната енергия, излейте течността в чаша вода и незабавно налейте нова такава течност.
Източник:Blitz.bg


image0 (9K)