Защо Ивана Тръмп ядоса Мелания Тръмп?

Ивана бившата съпруга на американския президент Доналд Тръмп –  разгневи сегашната му половинка Мелания Тръмп.

[ad id=“225664″]

В интервю за Ей Би Си Ивана Тръмп на шега се нарече „първа дама“. Това не се хареса на модела, родом от Словения, и Мелания обвини бившата съпруга на Тръмп в опит да привлече вниманието на медиите към себе си.Ivana_Trump

Ивана, която още носи името на Доналд Тръмп, беше поканена в предаването „Добро утро, Америка“, за да представи книга си за живота си с милиардера.

Тя сподели, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом.
[ad id=“225664″]

„Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания“, каза тя.

„Не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама“, добави Ивана Тръмп, смеейки се.

Тя  заяви още, че според нея на Мелания й е много трудно да бъде в Белия дом. Даде да се разбере, че тя самата отлично би се справила с всичко, което се очаква от една президентска съпруга, но не желае такъв живот, защото иска да бъде свободна.
[ad id=“225664″]

Мелания Тръмп не закъсня с бързото си реагиране чрез говорителката си Стефани Гришам.Melania Trymp

Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама.

„Първата дама смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги“, заяви говорителката на бившия модел.

В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея, добави Гришам.
[ad id=“225664″]

Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, сключва брак с Тръмп през 1977 г. Тя е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик.


image0 (9K)