Джулия Робъртс с откровено интервю

Не е било лесно да се работи с Джулия Робъртс в началото на кариерата й. Самата тя си го признава в откровено интервю за британското издание на списание Harper’s Bazaar, в което говори открито за своята младост и грешките, които е допускала.

„Поставях себе си винаги на първо място, аз бях приоритет. Бях егоистична малка пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми“, заявила50-годишната актриса.
[ad id=“225664″]

Режисьорът Стивън Спилбърг признава, че след филма „Хук“ не би работил отново с Робъртс. Дори Ник Нолти е казвал, че не харесва екранната си половинка: Всички знаят, че Джулия Робъртс не е добър човек“.

Пред списанието носителката на „Оскар“ признава, че е настъпила положителна промяна в живота й, след като срещна съпруга си – оператора Дани Модър, и станала майка.

Сега като си мисля какво прави живота ми такъв, какъвто е, какво блести извън самата мен, то това е Дани. Всичко започна след като го открих.
[ad id=“225664″]

Робъртс е омъжена за Модър от 15 години. Работили заедно по няколко филма, сред които „Мексиканецът“ и „Тайната е в техните очи“. Комфорт и ужас, така актрисата описва съвместната работа със съпруга й.

Изпитвам ужас, защото човекът, който най-много искам да впечатля, е вперил поглед в мен през цялото време.

Джулия Робъртс е майка на три деца – 12-годишни близнаци и 10-годишен син. Именно семейството е причината през последните няколко години актрисата да намали участията си във филми.


image0 (9K)