Много британци са в интимна връзка само за да си позволят жилище

В днешно време не е  лесно за обикновения гражданин, в България или е в Европа, да се сдобие с недвижимо имущество на свое име, освен ако няма наследствен имот, както често се случва у нас.
[ad id=“225664″]

Стремежът за собствен дом е истински проблем за британците.

Според скорошно проучване, те са склонни да поддържат нещастна връзка с партньор, само и само за да си купят къща заедно и по-бързо.

Според това проучването около 11 % от хората без собствено жилище са обвързани с човек, с когото не се чувстват добре.
[ad id=“225664″]

Проучването разкрива и че 44 процента от хората, които делят жилище с партньора си, не биха останали с него, ако жилището не беше част от уравнението. Фактът, че толкова много хора гледат на обвързването с някого, с когото не се чувстват добре, като на единствена опция за придобиване на собствен дом, показва какво усилие представлява купуването на жилище.

Екипа, който е провел проучването, обясняват, че големите суми, необходими за подобна крачка, превръщат общия бюджет с партньор в единствена опция за купуване на имот.
[ad id=“225664″]

Във Великобритания средната цена за първо собствено жилище наскоро удари рекордно високата сума от 207 693 паунда, което е с около 50 процента повече от 2012 година.

Най-скъпо е  недвижимото имущество  за лондончани. Прогнозата е цените да се вдигат още повече.


image0 (9K)