НАЙ-НОВИ:

250 000 лева грабна Жана Бергендорф

Преди две седмици на рамото на Жана Бергендорф кацна птичето на щастието и певицата спечели баснословната сума от 250 000 лева от  лотарията.

“С печалбата ще си сбъдна някои мечти. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да помогна на една моя приятелка да завърши образованието си в Royal Academy, защото тя наистина го заслужава”, призна Жана с голямо вълнение.

Певицата добави още, че често изпробва късмета си, а в съдбоносния ден си купила даже два билета от Свети Влас, в единия от които се оказва и голямата печалба.

“В първия момент не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Казах първо на бащата на детето ми, след това на сестра ми и после на майка ми”, сподели още Бергендорф.

image1 (9K)

“250 000 лева са една доста добра сума, едно много добро начало, не само в музикалната ми кариера, но и в отглеждането на детето ми”, каза още тя и разкри, че ще инвестира част от парите в собствен бизнес, свързан с нещата, които обича да прави.

“Мога да кажа, че още ми е еуфорично. Много приятно чувство. Пожелавам го на всеки един българин!”, каза Жана Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...
  1. На какъв кавал свири та да ти подарят печелившото билетче. Когато лотариите са частни, в джоба на кавалджията винаги се спотайват няколко билетчета за поощряване на старателните.

Вашият коментар

Виж още:
Хлапак, пребил жестоко мъж от Галиче и го зарязал да…