Доказано е, че любовта на мъжа минава през стомаха!

 „Любовта на мъжа минава през стомаха“! Тази поговорка е изключително достоверна поради причинно-слествените взаимодействия, които се случват в мъжкия мозък.

[ad id=“225664″]

Мъжкият и женският мозък имат различно устройство и работят по различен механизъм.

Мозъкът на мъжа работи на честоти, различни от тези на жените. По същество, в него е заложен от хилядолетия вроденият инстинкт на идеалния ловец.

Съвременната действителност налага мозъкът на силния пол да работи и на други честоти и да развива и други заложени, но не достатъчно развити вродени инстинкти. Това, което липсва на жените, е това, което е заложено у мъжете – пространствено мислене, силно развито чувство на ориентация, засилено абстрактно мислене.

[ad id=“263680″]

При мъжете няма директна връзка между центъра на емоциите и центъра на речта. Това обяснява факта защо им е толкова трудно да изразяват чувствата си.

Но това не е пречка за по-изобретателните дами, които знаят как да получат любов и признание от половинките си. Пътят към мъжката емоционалност минава през техния стомах.

Изумително е как една пържола би провокирала невроните в мъжкия мозък така, че след консумирането й той да се превърне в най-чувствителния човек на земята.
[ad id=“236993″]

Какво носи храната на мозъка, така че да го кара да работи на честоти, неприсъщи за неговото нормално функциониране? Най-голямата платформа за доставки на храна направи проучване сред редовните си клиенти от женски пол.

Проучването показа, че след поръчка на храна от любим ресторант 21% от мъжете са значително по-доволни, отколкото ако техните съпруги са сготвили храната във вкъщи.

Какво се е случило в техния мозък – усетили са, че са били „поглезени“ от нежните си половинки, които знаят какво точно да поднесат за вечеря, така че мъжът им да бъде истински доволен и да усети, че е специален. Реакцията е да върнат жеста към съпругите си.

62% от мъжете са съблазнявани с така наречените „афродизиаци“. При този тип представители от мъжкия пол храната не трябва да бъде просто храна, а да ги стимулира.
[ad id=“236999″]

Жените твърдят, че след поднасянето на такъв тип деликатеси забелязват драстична промяна в поведението и отношението на техните партньори. Повишава се либидото, вследствие на което се повишава и желанието за интимност.

При 17% от мъжете жените не могат да установят драстична промяна и отбелязват, че цялата магия на чувственост трае едва няколко минути, докато храната в чинията не свърши. Ефектът не е продължителен.

Става ясно, че храната провокира процесите в мозъка на мъжа, които са проводник между центъра на емоциите и центъра на речта и действията на силната половина на човечеството.


image0 (9K)