Силата на майчината благословия!

Няма нищо по-силно в света от майчината любов и благословия.

Никога не е прекалено късно за майчината благословия. Тя  служи като надежден талисман във всички трудни ситуации. Ако детето е проблемно – благословете го, ако детето ви е болно – също. Дори ако вашето дете е здраво, добро, послушно и никога не ви е създавало проблем – давайте своята благословия!
[ad id=“225664″]

Есента е сезонът, в който едни отиват на училище, други в университета, завръщат се или заминават за чужбина, или създават свое семейство… Децата са тези, които движат света. Затова мили майки, отделете няколко минутки от времето и ги благословете, за да се случва всичко в живота им така, както го заслужават. За да сте горди с тях. За да са здрави, щастливи и обичани! И за да може още дълго да им се радвате – на тях, и на техните деца!

За благословията първо е споменато  в Стария завет на Библията. Бог е казал на Адам и Ева да напълнят Земята с деца. Енергийно, детето е продължение на майката, нейният жив отпечатък…

Мислите на майката могат да управляват живота на детето. Затова, когато вашето пораснало дете излиза вечер, за да се забавлява, не си мислете най-лошото. Дайте му благословията си да се забавлява разумно, но и така че сърцето му да се изпълни с щастие. Ако се замислите, ще се убедите дори и с примери от вашия собствен живот, че е точно така…
[ad id=“225664″]

Майчината благословия

Майчината благословия създава силен енергиен щит около детето, който не му позволява да попада в неприятности и направлява пътя му в правилна посока. Онзи, който е благословен от майка си, е неуязвим. Дайте своята майчина благословия дори за онова, което не одобрявате, но детето ви иска да го направи (заминаване в чужбина и т.н.).

Майката трябва да прочете молитва, когато става дума за нещо наистина важно в живота, а след това да каже благословията си. Думите на благословията са различни, интимни и важни за всяка майка, така както е различен живота на всеки един от нас. Вие знаете най-добре какво да кажете.
[ad id=“225664″]

Благословена молитва на майката

Господи Иисусе Христе, Сине Божий, моля се в името на Твоята пречиста Майка. О, Господи, дай твоята сила и благодатта на детето ми и го пази от зло, болести и неблагополучия, заради името Ти!

Господи, прости му всички прегрешения, грешки и лоши думи, които е казал за Теб. Насочи го по правилния път, дай му здраве, просветление и мъдрост. Пази го, Господи от видими и невидими врагове! Дай му спокойствие и успех в училище (работното място).

Господи, изцели го от всички видове заболявания, очисти от всяка нечистота (алкохол, тютюн, наркотици) и облекчи неговото страдание и мъка.

Господи, дай му благодатта на Светия Дух за много години на живот, здраве и себевладеене. Увеличи и укрепи умствените му способности и физическа сила.

Дай му, Господи, благословия за благочестив семеен живот, спокойствие, мъдрост и радост.

Господи, пази детето ми сутрин, вечер и винаги, така както царството Ти е всемогъщо и всесилно. Амин!


image0 (9K)