Лили Иванова отказа участие в „Х Фактор“

Лили Иванова отказа на Магърдич Халваджиян да участва в „Х Фактор”.

Голямата наша прима пресмята всяка своя изява в пари. Тя отказала да даде старт на реалито, след  като разбрала, че той я кани като гост, без да и плати хонорар. „Времето ми струва пари”, отговорила непоклатимо обидена Лили, цитира „Таблоид”.
[ad id=“218548″]

„Х Фактор” стартира през септември по Нова. Магардич пожелал точно примата да открие предаването, с което да даде един хубав старт на сезона.

Лили Иванова и Халваджиян се засекли през изминалата седмица във Варна, където протичат снимки на музикално шоу. Той се свързал с нея, но тя не приела с особен ентусиазъм идеята и мигновено свалила картите на масата.

Иванова казала, че има тарифа и според бизнес логиката, той ще прави рейтинг и пари от името й. Едночасовата й изява в национален ефир струвало точно 50 000 лева, като за сумата Лили ще издаде фактура.
[ad id=“218001″]

Магърдич се мъчел да я убеди, че  участието й е за стимул на младежта и българския талант, а не с комерсиални цели. Той отказал да даде 50 000 лева, тъй като бюджетът му не позволявал. „Можем да си позволим не повече от 10 000 лева, заради големия ви талант и авторитет”.

Според хора от кухнята на шоуто арменецът е прибрал близо 2 милиона от Нова телевизия за предаването, което ще прави, не искал излишни разхищения.

Източник:zajenata.bg


image0 (9K)