„Вероятни са изневери“ – хороскопът за 19 август

На 19 август поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма.

Вероятни са изневери. Просто се вслушайте в себе си. Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него.
[ad id=“218548″]

Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.

Овен

Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи.

Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина.
[ad id=“218001″]

Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех.

Телец

Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Доверявайте се повече на интуицията си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение).

Утре ще сте сериозни и усърдни във всяко нещо, с което се захванете. Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели.

Близнаци

Утре най-сетне ще разберете какво искате от своя личен живот като цяло и от Вашия любим човек в частност. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Утрешният ден ще бъде много успешен за Вас – ще свършите онова, което сте замислили и ще останете доволни. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди. Утре не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие.
[ad id=“218548″]

Рак

Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението.

Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Проблемите ще ги решавате с нужната отговорност и бързина.

Лъв

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Дръжте езика си зад зъбите и не тръгвайте на словесни войни, за да задоволите егото си. Към обед Луната навлиза във Вашия знак и бърза на среща с Венера.

Преоткривате наново позабравени ценности. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите.
[ad id=“218001″]

Дева

Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждаете от грижи. На практика през първата половина на утрешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди – от Вас зависи да го развиете в желаната посока. Не се стряскайте, ако някой неочаквано ви предложи да извърви пътя заедно с вас. Това може да се окаже началото на едно ново и доста дългосрочно партньорство. Деловите контакти създават добри перспективи за бизнеса ви. Предстоят ви важни битки, където ще постигнете успех!

Везни

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Не е време и за професионални инициативи. Не налагайте мнението и идеите си. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви.
[ad id=“218548″]

Скорпион

Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели. Обърнете повече внимание на външния си вид. Късметът е с Вас и в любовта. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните.

Стрелец

Благоприятно за Вас е да се захванете с обичайните си служебни задължения или да се отдадете на спокоен труд. Очаквани гости ще Ви подтикнат да се погрижите за дома и менюто. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Стрелците.

Козирог

Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Просто се дръжте естествено, дайте възможност на радостта в сърцето Ви да се прояви. Може би е добре просто да започнете да правите нещо и да спрете да търсите за какво да се притеснявате. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване.
[ad id=“218548″]

Водолей

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Очаква Ви лека утеха и удовлетвореност от любимите хора. Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни. Някой от представителите на зодия Водолей други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие.

Риби

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Утре определено не Ви е ден за харчене. Излишна мнителност може да обиди благосклонно настроени към Вас хора. Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели. От Вас зависи какъв ще бъде пътят Ви  през тези дни.
Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)