НАЙ-НОВИ:

Филип Киркоров признал за по-голямата си “дъщеря”

Наскоро Филип Киркоров разбрал за съществуването на по-голямата си „дъщеря”. Редом с неговите две деца Алла Виктория и Мартина, той разказал на феновете си за съществуването на по-голяма „дъщеря”.

Оказало се, че в Ростов на Дон живее голяма почитателка  на  краля на руската естрада 23 годишната  Анна Киркорова. Момичето не пропускало нито един  негов концерт.

На един от тях тя поднесла на съименника си корона, на която пишело „Най добрият татко”.

Оказало се, че девойката започнала да нарича така артиста, защото е сметнала, че неговото творчество и фамилия ще спасят нейния живот и трудния период, в който се е намирала. Това споделила  пред журналисти в предаването „ Не може да повярваш” .
[ad id=”225664″]

Анна разказала в предаването за трудностите в живота си „В ръцете ми почина баба, и три месеца не отроних нито дума”. Загубих гласа си, не можех да говоря. Един ден като сменях каналите, видях клип на Филип Киркоров и първите думи, които произнесох бяха… неговото име”.

image0 (9K)

След като се излекувала с фамилното име Киркорова, нейният живот се е променил напълно.

По време на един от концертите си Филип Киркоров  похвалил за целеустремеността на девойката и изразил задоволство, че са поделили заедно фамилията си.

Превод:zarata.info Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Специализираното звено "Антикорупция" се очаква да повдигне днес обвинение срещу…