10-годишен малчуган скри последната останала мечка панда в празен кашон, върху който написа мила и много затрогваща бележка

Тъй като не е имала достатъчно пари, майката на 10-годишния Леон Ашворт не моглa да си позволи да купи „Любвеобилна, Гушкава Панда“, която синът й отчаяно искал.

Тогава нейният син Леон оставил надпис на кутията от играчката, молейки купувачите да не я купуват, докато майка му не събере пари. Случилото се след това е толкова прекрасно, че ще Ви разтопи.

Моята майка няма достатъчно пари сега, така че тя ще ми купи пандата следващата седмица 15 юни. Така че, моля не я купувайте, това ще ме разплаче. Много Ви благодаря – от бъдещия собственик. Неговото име е Панди! – гласяло съобщението.

Въпреки, че той бил готов да чака търпеливо, докато майка му си вземе заплатата на 15 юни, служителите в супермаркета решили да направят нещо невероятно мило, след като забелязали съобщението на Леон.
[ad id=“225664″]

В търсене на младия автор, те пуснали съобщение със снимка във Facebook, за да могат евентуално да привличат вниманието на Деби Ашворт, която веднага разпознала ръкописа на сина си, пише Zajenata.bg.

Служителите поканили майката и Леон в магазина и ги посрещнали с прекрасна изненада.

За Деби, която през януари губи преждевременно роденото си бебе и преминава през труден период от тогава насам, този жест бе още по-значим.

Дори и най-малките жестове на доброта, могат да променят живота на някой друг и да го направят щастлив.

Източник:zajenata.bg


image0 (9K)