Жените над 35 са истински и несравними

Може да ви звучи странно подобно твърдение. Ще си кажете, че е относително и зависи от гледната точка. Може и така да е, може и да сте прави. И все пак, ето за какво става дума.

[ad id=“225664″]

Започваме с визията –  жената на 35 е успяла да оформи фигурата си, да натрупа през годините онази женственост, излъчване и „съдържание“.
Мисленето, опита, илюзиите, мечтите – несравними! Една жена над 35 е успяла да изживее еволюцията в своето мислене, да постигне или по-често да не постигне мечтите си, но със сигурност да се отрезви. Илюзиите и момичешките представи са останали в миналото.

Мисленето на жената на 35 познава света около себe си, знае какво може и какво не, какво да иска и какво няма смисъл да иска.

Едно от най-важните предимства на тези жени е отношението към мъжете! Жената на 35 познава мъжа до себе си и знае, че в най-добрия случай той може да е прекрасен приятел и партньор. Също така си дава сметка, че онази „трепетна, изгаряща, несъществуваща любов“ е победена от ежедневието. То се изразява в грижата за децата, професионалните терзания, ежедневните казуси като какво ще ядем и как да си купим жилище, да осигурим образование на децата и още много такива подобни.

[ad id=“263680″]

Жената над 35 е изключителна и несравнима любовница! Описаното ежедневие е победило не само „несъществуващата любов“, но също така е „приспало“ тръпката, страстта, преживяването, наречено секс.
С мъжът до нея сексът е като „административно задължение“, като една от всички задачи за седмицата. С мъжът до нея всичко е познато – позата, размера, продължителността и т.н.
Можем ли да виним жената над 35, че поглежда настрани?
Жената над 35 не само, съвсем закономерно, поглежда настрани, но е готова да освободи онази натрупана енергия и сексуално желание, които „задачите за седмицата“ не могат.
Жената над 35 е признала пред себe си и, че сексуалното преживяване и удоволствието, не се нуждаят от „нещо повече“, че жените не са по-сложно устроени от мъжете, че не е необходимо да има флирт и романтика.

Жената над 35 след секс не пита мъжа до себе си дали ще се ожени за нея…

Жената над 35 има несравнимо повече сексуален опит и може да бъде наистина вълнуваща, недостижима любовница!

[ad id=“236993″]


image0 (9K)