НАЙ-НОВИ:

22 лева за билет и можеш да спечелиш къща за 2,2 милиона

Производител на шапки продава билети от по 10 паунда (около 22 лева) за томбола, в която може да се спечели къща за 1 милион паунда (около 2.2 млн. лв).

Имението, наречено The Roselands, се намира в британското градче Пил, разположено в Северен Съмърсет и е собственост на Триша Хамилтън – инициатор на томболата .

Хамилтън, живяла в къщата повече от 20 години, търси промяна, планира да използва приходите, за да ги реинвестира в бизнеса си, като ще даде част от тях за благотворителност.

Къщата е построена през 1829 г., се намира на половин акър земя и разполага със 17 стаи на три етажа, включително три бани, два хола и няколко постройки в двора.

[ad id=”225664″]

Хамилтън казва, че къщата е евтина за поддръжка, като твърди, че само трябва да се включва отоплението няколко пъти годишно. Имотът е оборудван със слънчеви панели и има зеленчукова градина.

“Рядко трябва да купувам плодове или зеленчуци през лятото”, посочва сегашната му собственичка, цитирана от T+L.

Домът е на имотния пазар повече от година, но Хамилтън все още не е получила оферта за продажбата му.
[ad id=”263680″] Тя казва, че къщата струва повече от 1 млн. паунда поради извършените ремонтни дейности, но тя е свалила повече от 300 000 паунда (около 66 хил. лв) от първоначалната цена, с която излиза на пазара.

Ако искате и вие да се включите в томболата за къщата, можете да посетите специално създадения за целта сайт. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Социалистите поискаха и получиха почивка, за да дойде премиерът "Българските…