Как да се усмихваме като холивудска звезда

Много важно за красивата усмивка е това доколко тя е естествена и позитивна. Дори най-красивата усмивка не носи успех, ако тя не е заредена с добро настроение.

За да се усмихвате красиво, не е достатъчно да имате само красиви устни и здрави зъби. Трябва да можете да се усмихвате по законите на Холивуд, за да изглеждате ефектно и убедително.

[ad id=“225664″]

Застанете пред огледалото и се усмихнете. За едва забележима усмивка човек използва 20 лицеви мускула, а за широка усмивка – 40 мускула.

Най-лесното упражнение за красива усмивка е така наречената фиксация на мускулите на усмивката. Застанете или седнете пред огледалото. Усмихнете се и с върха на пръстите притиснете краищата на устните, бройте до седем, отпуснете, отново бройте до седем и така направете пет повторения.

[ad id=“263680″]

При притискането красивата усмивка върху лицето ви трябва да се запази. Ако тя леко се изкриви, фиксирайте я до желаната от вас форма. Повторете упражнението, докато не запазите усмивката си въпреки притискането.
Така тялото ви ще запомни кои мускули трябва да ползва, за да направи най-красивата усмивка. След като приключите с упражнението, затворете очи, бройте до тридесет, погледнете в огледалото и се усмихнете. Усмивката ви трябва да е такава, каквато сте желали.

[ad id=“236999″]

Тренирайте усмивките, като си припомняте най-веселите и забавни моменти от живота си. Спомнете си целувката на любимия мъж, усмивката на детето ви, любимата ви рокля, с която изглеждате перфектно.

Когато се усмихвате, от вас трябва да струи щастие и светлина – само тогава усмивката ще изпълни изцяло функциите си. Трябва да излъчвате радост, за да греете, когато се усмихвате.

източник:  ezine.bg


image0 (9K)