Грешки при организацията на сватбата на почти всяка булка

Планирането на сватбата не е лесна задача и не просто отнема много време, но изисква цял куп полезни качества, за да стане този ден такъв, че и по-хубав, отколкото сте мечтали.
Добре…Вече имате красив годежен пръстен на ръката. Вълнувате се и сте на път да сбъднете най-романтичната си мечта. За да не може нещо да помрачи щастието ви, се въоръжете с цялото си умение да управлявате, бъдете наясно какво харесвате и какво заслужавате да получите. Преди всичко обаче се постарайте да не направите следните грешки:

[ad id=“225664″]

1.Отлагане на дейностите около организацията
Мечтите са прекрасно нещо и чудесно вдъхновение, но организирането на сватбата не е малка работа и изисква много време. Ако знаете какво искате, най- добре е възможно най-бързо да резервирате място, диджей, сладкар, фотограф, оркестър – никога не е много рано. Колкото по-организирани и предприемчиви сте в началото, толкова по-малко неща ще ви останат да отметнете преди сватбата. Заслужавате дните преди заветното „Да” да посветите на себе си и положителни емоции.
2. Опит да свалите повече килограми преди сватбата
Покупката на сватбена рокля, която е по-тясна с цел до деня на сватбата да изглеждате перфектно, никак не е добра идея. Какво следва, ако Вашият план за отслабване не успее?! Вместо да мислите как да отслабнете до сватбата, фокусирайте се да стегнете тялото си, ефектът е по-осезаем, по-лесен и по-приятен за постигане.
3. Заемате се неща, които са много повече, отколкото можете да постигнете
Когато става въпрос за сватба, около вас винаги има хора, които ще ви помогнат в планирането и организацията на сватбата. Затова не се претоварвайте с повече дейности, отколкото е нужно. Пестете енергията си, ще ви трябва. Това обаче не означава, че трябва да оставите всичко да свърши някой друг.

[ad id=“237001″]

4. Сами да опитате да украсите
И въпреки че искате да направите ръчно изработени сватбени покани, украса за столовете, венеца на вратата, икебаните и останалите детайли, обмислете  идеята добре. Това изисква много енергия, труд и търпение и преди всичко много време. Както вече споменахме, не можете да направите всичко сами, въпреки вашите убеждения, че ще предложите най-оригинални решения.

5. Надвишаване на бюджета

Предварително трябва да планирате колко средства са ви необходими, за да се справите с непредвидени разходи, заради които не можете да реализирате вашите желания и планове. Винаги може да изникне нещо, но по-добре е да си спестите напрежението и отрицателните емоции.
6. Тревогите дали всичко ще мине наред
В деня на вашата сватба трябва да се отпуснете и да се насладите на момента, да се порадвате на усещането, че носите сватбена рокля, да се насладите на погледите на всичките си близки хора и разбира се с младоженеца. Оставете друг да се погрижи за организацията и за гостите, защото вашият ангажимент на този ден е да се усмихвате, да сте щастливи и да сте доволни.

[ad id=“238430″]

7. Изготвяне на списъка с гости преди сватбата
Една от първите стъпки при организацията на сватбата трябва да бъде оформяне на списък с гостите, които ще присъстват. Напишете имената на лицата, които са ви скъпи и които искате да присъстват на вашата романтична сватба. Преди да изпратите покани, ги уведомете, за да сте сигурни, че ще присъстват и няма да останете разочаровани.
8. Да забравите най-важното
Това е денят, посветен на вас, избраника ви и вашата любов. Няма значение останалото – бъдете щастливи в избора си и не се тревожете заради материални неща, одумки и дребни гафове.
9. Не пестете от фотограф
Сватбата е миг, но снимките са вечни. Погрижете се да имате на разположение истински професионалист, който знае какво прави и как да ви помогне да се радвате на съвършен сватбен албум.

Източник: woman-onthe-top.net


image0 (9K)