2017-та: Годината, в която ще се освободите от миналото и ще промените настоящето

На прага сме на новата година. Година на промени и силна енергия. Вселената ще ни провокира да излезем от нормата, да напуснем зоната си на комфорт. Вече няма да е достатъчно да живеем, както сме свикнали. Вселената ни тласка да поемем в нова посока.

Колкото по-склонни сме да се пуснем от миналото, от това, което ни връща назад, толкова по-силна ще е новата година за нас. Но преди да продължа с това, което ни очаква, нека поспрем за миг и да погледнем към това, което остава зад гърба ни.

2016-та година заслужава нашата благодарност. Защото беше изпълнена с емоции, осъзнаване, духовен растеж. Понякога беше трудна, понякога – почти невъзможна. Но всеки ден от нея си заслужаваше! Защото 2016-та подготви промяната, която ни очаква през 2017-та.

Вселената го иска. Светът до иска. Душата ви го иска. Време е да се освободите. Време е да засияете!

През 2017-та година Вселената ще насърчава и подкрепя „енергията на действието”. Съсредоточаването върху медитативното ще се насочи към съсредоточаване върху активното. Но едно различно активно. Осъзнато. Дълбинно. Истинско. Активно, което идва от душата.

Това е моментът, в който започваме да виждаме своята нова реалност и е време да направим нещо. Нещо ново. Различно. Да заживеем по нов и различен начин. Да заживеем нов и различен живот.

Енергията на 2017-та ще се насочи към енергията във всеки от нас, енергията, която свързва всеки от нас с Вселената. Енергията, която променя света. Старият начин на мислене ще бъде заменен с нов. Старите и до болка познати навици ще бъдат изоставени. Най-важното е, че през 2017-та година желанието да продължим напред ще измести желанието да се обръщаме назад. През 2016-та бяхме склонни да се връщаме към това, което е било. Или сме си мислили, че е било. През 2017-та ще усетим непреодолима вътрешна потребност да излезем извън границите на това, което познаваме. Да започнем начисто. Да продължим напред.

Основите за промяната са вече положени. За нас остава да се пуснем от това, което вече не ни е нужно, и да продължим смело напред. Защото новият ни живот ни очаква…

Автор: Кристъл Б.

dama.bg


image0 (9K)