НАЙ-НОВИ:

20-годишният, който блудства с две жени в Стара Загора, остава зад решетките

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Т.Т., на 20 г. от гр. Стара Загора, привлечен като обвиняем за извършване на действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лица, навършили 14 години, чрез употреба на сила и заплашване, съобщават от Прокуратурата.

До момента е установено, че на 9  и на 12 март 2016 г.  Т.Т. е извършил блудствени действия с две жени – на 25 г. и на 21 г., съответно в двора на училище  в Стара Загора и в междублоково пространство в града. Той е заплашил жените, както  ги е дърпал, хващал за косите, нанасял удари по главата и тялото и ги е плашил със саморазправа.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства, позволяващи да се направи обосновано предположение, че Т.Т. е извършил двете престъпления, за които е бил привлечен като обвиняем, както и че е налице реална опасност същият да се укрие и да извърши и други престъпления, поради което му е била определена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Т.Т. е обвинен в извършване на две тежки умишлени престъпления от общ характер, за всяко от които е предвидено наказание лишаване от свобода за срок от две до осем години.

Определението на Районен съд-Стара Загора може да се обжалва пред Окръжен съд-Стара Загора. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Ако сте сред любителите на виното, запознайте се с преимуществата…