НАЙ-НОВИ:

На 2 декември хороскопът обещава три много добри тенденции, използвайте ги!

Сряда ще бъд интересен ден, тъй като ще е под влиянието на три много добри тенденции: благост, благородство, търпение. Ще можете ли да усетите тяхното въздействие? Ще може ли да ги въплътите в собствените си действия? Трудна, но възможна задача, особено за тези от вас, за които духовното израстване е приоритет.

В този ден може да намерите решение на неща, които са ви създавали страх и напрежение през последните дни и седмици, но използвайте силата на горепосочените енергии. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване по семейни причини или с приятели. Среща или гостуване в дома ви може да се отложи или вие самите ще търсите начин да го приключите по-бързо като ангажимент.

В сряда иизбягвайте да се ангажирате с важни разговори, споразумения или съдебни действия, свързани с имот или с вещи.

Неприятна новина за жена може да разстрои мнозина от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще се ангажирате с обещание, което ще трябва да изпълните веднагас или най-късно утре. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на вашите ежедневни планове, особено ако сте направили някаква предварителна подготовка или проучване за тях. Ще имате приятни и интересни отношения с приятели от въздушните зодиакални знаци. Неочаквана ситуация ще ви накара да се замислите върху действията или решенията ви с дете.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще бъдете ангажирани с важна работа или ще имате повече отговорности към семейството или с бизнеса си. Това ще бъде благоприятен ден за покупки, за развитие на имуществени или материални дела, за по-добра реализация на стоки и продукти (ако работите в такава сфера). Мнозина ще предпочетат да прекарат вкъщи колкото е възможно повече време. Не търсете истини за минали проблеми или неприятности. Някой вече достатъчно добре е покрил всичко, а вие рискувате само да си развалите вътрешния комфорт или някои деликатни отношения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да се зарадвате на пари или на късмет. В сряда избягвайте конфликтите, но ако са по ваша вина, търсете бързо помирение. Прояви на ревност, на егоизъм ще имат неприятни последствия. Вероятни са леки здравословни неразположения или кратки стресови преживявания. Мъжете над средна възраст ще имат важен ден за развитие на финансовите си дела и задачи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще останете разочаровани или ще се почувствате манипулирани от действията на жена. ДИма вероятност от недостиг на позитивно настроение, тъй като ще сте под влияние на емоции заради случки от предишните дни или от миналото ви. Събития от световен (политически) план също могат да ви подействат подтискащо. Изненадите всъщност няма да успеят да ви шокират, защото интуитивно сте усещали, че едно такова преживяване рано или късно ще се появи в живота ви. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Виж още:
Британският премиер Борис Джонсън по време на посещение в лаборатория…