НАЙ-НОВИ:

2 години затвор получи шофьор, карал пиян и надрусан

Осъдиха 34-годишният Н.С. за това, че на 27.02.2020 г., по бул. „Никола Петков“ в Казанлък, е управлявал „Опел Корса“ с концентрация на алкохол в кръвта 1,46 на хиляда, установено с „Дрегер Алкотест“, както и, че е бил надрусан с метаамфетамин и метадон.

Районен съд – Казанлък му е наложил наказание от 2 години „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим, глоба в размер на 500 лв. и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 2 години.

На 27.02.2020 г., около 18 часа, бил подаден сигнал в полицията за настъпило пътнотранспортно произшествие на бул. „Никола Петков“ в Казанлък. На място бил изпратен полицейски екип, който установил, че лек автомобил, марка „Опел Корса“, управляван от Н.С., навлязъл в лентата за насрещно движение, при което последвал сблъсък с „Мерцедес“. При катастрофата е нямало пострадали хора, като са били причинени незначителни материално щети. Тестовете с техническо средство за алкохол и наркотици на Н.С. били положителни, а на водача на другия лек автомобил – отрицателни.

Н.С. е бил осъждан преди това деяние за незаконно държане на наркотични вещества.

Присъдата е влязла в законна сила и не подлежи на протест и обжалване. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Документи за редовни и задочни докторанти – държавна поръчка за учебна 2020/2021 г.…