Няколко признака, които издават, че на жената не й достига секс

Ако една жена реши да победи желанието в себе си, то отказването от полов контакт във всички случаи ще се отрази на външността и поведението й. Какви са признаците, които издават „старата дева“ и защо на една жена й е нужен секс. Ще нарисуваме портрет на жена, която специално се е отказала от плътските радости:

[ad id=“263680″]

1. Тя не се наспива. Заради отсъствието на природното успокоително- хормона окситоцин, който се впръсква в кръвта при оргазъм- жената дълго не може да заспи през нощта.
2. Тя е състарена. Колагенът, който регулярно се отделя при полов контакт и прави кожата гладка и нежна – липсва.
3. Тя е с проблемна кожа. Прогестеронът, който се изработва по време на секс, избавя лицето от обриви, проблеми с мускулите и гръдта.
4. Тя често се кара с околните. Заради отсъствието на ендорфини, нейното възприятие на света е по- негативно.
5. Тя по-често приема болкоуспокояващи препарати. Интимната близост увеличава количеството на противовирусните антитела с 30%.
6. Тя често забравя. Причината за това е , че сексът насища кръвта с кислород, която попада в хипоталамуса- център в мозъка, който отговаря за паметта и усвояването на нови знания.
7. Тя е недоволна от себе си. Отсъствието на секс влияе на женската самооценка.

[ad id=“225664″]

Ако сте от тези жени, задайте си въпроса дали така трябва да преминават младите и зрелите ви години, престанете да чакате принца на белия кон. Даже и да няма любов – сексът е нужен, заради самите вас.

Превод от руски език: zarata.info


image0 (9K)