НАЙ-НОВИ:

19 януари: Изключително важен ден! Следете внимателно какво ви се случва

На 19 януари на изпитание ще бъде поставена вашата вяра. Не религиозната ви принадлежност, а вярата в доброто.

Действията ни би трябвало да се определят именно от тази вяра, а не от изповядваната от нас религия, защото само така ще можем да постигнем израстване, да изградим и съхраним чистота в себе си.

Всеки ще отговаря пред собствената си Съдба за собствените си действия. Така, че дали този ден ще бъде хубав или лош, за всеки един от вас ще е според заслугите му. Нека събитията във вторник ви покажат дали се нуждаете от корекция в поведението и в действията си, или вече сте избрали и вървите по правилния път.

Някои от изненадите във вторник ще са свързани с важни, необичайни новини (включително такива от финансов характер). Въпреки, че денят ще благоприятства финансовите дела, то в никой случай няма да толерира измами, фалшификации и всякакви опити за манипулации, свързани с пари.

Младите мъже и юношите ще останат разочаровани от някои свои действия, но те ще имат за цел да ги провокират към размисъл.

Мъжете над 35 годишна възраст ще трябва да разрешават битови проблеми – с техника, транспорт и други апаратури.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате неочаквани неприятности в семейството или с роднини. Тяхното развитие ще бъде индивидуално и може въобще да не зависи от вас. Този ден ще си дойде с неговия късмет и шансове, но нека те сами намерят своето място и време да ви се покажат. Добре е да знаете, че неприятностите днес, особено в дома ви, ще преминат бързо и не допускайте тяхното задълбочаване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще възникне напрежение около семейно имущество, битови проблеми или друга ситуация от материален характер. Възможни са разходи за ремонт, за покупка на важна вещ (техника) за дома и др. Бъдете предпазливи в действията си и не избързвайте с решенията си. Денят ще благоприятства развитието на вашите професионални или семейни планове и задачи, но действайте мъдро, рационално, съобразявайки се с реалността, в която живеете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще дойде със своите неочаквани събития. Те в повечето случаи ще имат отношение към хора от кръга ви роднини или от професионални контакти. Бъдете готови за всякакви ситуации и вложете повече самоконтрол върху емоциите си. Денят ще благоприятства развитието на контакти или срещи с хора от различни разстояния.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник може да ви притесни новина или събитие, свързано със здравето на близък човек. Ще вложите много енергия и ще имате по-големи очаквания за професионалните си или бизнес дела. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване по неотложни дела, за работа свързани с пътуване, туризъм, транспорт или с комуникации. Избягвайте конфронтация с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Виж още:
Тази вечер в 11 епизод от премиерния за българския ефир…