НАЙ-НОВИ:

19-годишният, обвинен за убийството на възрастна жена в Медникарово, с нагло искане към съда в Стара Загора

Окръжен съд Стара Загора остави в ареста 19-годишния Румен Славов. Той е обвинен в умишлено убийство с цел прикриване на друго престъпление – блудство, съобщава Дарик.

На 4 март Славов влиза в дома на самотна 85-годишна жена в гълъбовското село Медникарово. Младежът я ударил по главата с твърд предмет, извършил блудствени действия с нея и започнал да я души. На следващия ден пенсионерката е открита мъртва от съседка, която ѝ оказвала помощ в домакинството.

Румен Славов се явява пред съда за четвърти път с искане за по-лека мярка за неотклонение. В съдебната зала той поиска отвод на прокурора, защото отказвал да му назначи дело за смяна на определението. Пред съдебния състав младежът заяви, че му е омръзнало да лежи по арести и затвори, и иска домашен арест.
Въпреки, че веднага след задържането му, Славов се призна за виновен, сега отрича всички показания.

Делото е насрочено за 17 ноември. Ако бъде признат за виновен Румен Славов може да получи от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Неотдавна в пощенската си кутия намерих известието, което виждате по-долу.…