НАЙ-НОВИ:

18-годишен с 16 присъди обра и свои роднини

18-годишният Боян М. е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за кражба  от свои роднини.

[ad id=”225664″]

В хода на образуваното срещу Боян М. бързо производство е установено, че на 19.02.2018 г., в тъмната част от денонощието, той отишъл до дома на роднина, в старозагорски кварталМадежът влязъл в жилището, докато жената и съпругът ѝ спели и взел телевизора с дистанционното управление. Отнетите вещи Боян занесъл и скрил в дома си, а няколко дни по-късно продал на трето лице.

Обвиняемият е криминално проявен и осъждан многократно (16 пъти) като непълнолетен за извършени от него престъпления от общ характер – домови кражби.

[ad id=”263680″]

Деянието на 19.02.2018 г. е извършено, като на 17.11.2016 г. Боян М. е бил освободен от Поправителен дом – Бойчиновци, след изтърпяване на наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години.

[ad id=”236999″]

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Боян М.  е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо Боян мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Пролетта, макар колебливо и неохотно, вече е тук. Време е…