НАЙ-НОВИ:

18-годишен е карал Мерцедеса, причинил снощи смъртта на шестима край Крън

18-годишен от Крън, получил свидетелство за правоуправление през март 2019 г., е бил зад волана на „Мерцедес“-а , който се вряза в 1,15 часа тази нощ в „Ауди“ по пътя Казанлък-Габрово и стана причина за смъртта на шестима души.

Мерцедесът, управляван от Юлиян Арнаудов, е летял с висока скорост по правия участък. В купето са били двамата братя Валентин и Илия Юлиянови и двама техни роднини Галин и Георги, които идвали от Казанлък и пътували към домовете си, пише в. Монитор.

По неизвестни причини колата внезапно е навлязла в насрещното платно и се е забила в предницата на Ауди, шофирано от 42-годишен жител на Габрово с адресна регистрация в София.

Ударът е бил толкова жесток, че се наложило колите да бъдат рязани с механична ножица, за да бъдат изкарани труповете.

При първия оглед не са били открити личните документи на всички жертви.

По първоначална информация компанията е била на тържество по повод сюнет на намиращото се в близост до катастрофата Крънско ханче, но оттам заявиха, че са затворили още към 20,00 часа. В малкото градче разказват, че Мерцедесът бил подарен на Юлиян от баща му съвсем наскоро.

Тепърва ще се изяснява дали младият Юлиян е употребил алкохол.

В неделя по пътя Стара Загора – село Богомилово, където във верижна катастрофа е загинал един и двама са ранени, от които единият в много тежко състояние.

От началото на годината на територията на Старозагорска област са регистрирани 32 смъртни случая при пътни произшествия. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
До края на ноември 2019 г. е безплатно поставянето на…