НАЙ-НОВИ:

На 16 ноември част от екипа на филма “Дамасцена” ще гостува в библиотека “Захарий Княжески”, Стара Загора

На 16 ноември (четвъртък) от 18: 00 часа, част от екипа на българския филм „Дамасцена” ще гостува преди прожекция в регионална библиотека “Захарий Княжески”, Стара Загора.
Зрителите могат да се срещнат и да си вземат автограф от режисьора Тодор Анастасов, сценарист и продуцент Мария Лалева и актьора Любо Чаталов.

Планирани са прожекции и на 17 ноември (петък)от 18,00 ч. и на 18 ноември (събота) от 16,30 ч. отново в библиотеката.

[ad id=”255238″]

„Дамасцена“ тръгна официално в киносалоните от 3 ноември в цялата страна.

Създаден в духа на качественото българско кино от златните му години през 70-те и 80-те, с пълноценни снимачни техники, адекватен бюджет, достатъчно отделено време за прецизно изпълнение и заснемане на всяка сцена и детайл, филмът има огромен за днешните условия състав от 56 актьори и над 1300 статисти в масови сцени, снимани през четирите сезона на десетки локации както в Долината на розите, така и на други места в страната.

“Ето че днес, България вече има такъв филм:
“Дамасцена” – историята на нашия народ, разказана през паденията и успехите на един мечтател. Една съвременна поетична драма за розата и българската мечта, чието действие се развива в Розовата долина, край Казанлък.”, казва режисьорът Тодор Анастасов.

[ad id=”225664″]

Филмът на Тодор Анастасов със сценарист Мария Лалева е създаден и се разпространява от Филмова къща „Дамасцена“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление по…