НАЙ-НОВИ:

16 знака, че ретроградният Меркурий ви влияе зле

Ретроградните планети винаги са опасни за хората. А една от най-опасните е Меркурий, който ще се движи в обратна посока от 13 октомври до 3 ноември.

Със сигурност обратното му движение се отразява доста по-силно върху някои хора, които преживяват този период с доста проблеми, сълзи и солидна доза тъга.

Добрата новина? Краят му е съвсем близо, но ако имате съмнения дали поредицата от злополучия и гадно настроение, в което се намирате, са пряк резултат от ретроградния Меркурий, проверете в нашата галерия дали сте сред хората, на които този транзит се отразява най-зле!

Ето и кои са 16-те признака, че ретроградният Меркурий ви влияе зле:

В момента преживявате екзистенциална криза и поставяте под съмнение цялото си съществуване. Нищо не е наред!

Всичко, което може да се обърка, се обърква! Разляхте кафе върху любимата си риза. Изгорихте си езика. Паднахте по средата на тротоара, докато носете ниски обувки. Почти всички малки и големи действия, които по принцип правите нормално, са напълно прецакани в момента.

Може да сте почувствали желанието да носите изцяло черно, за да отговаря на настроението ви. Черно с черно и с още черно е настроението, през което всички ние преминаваме в тези мрачни времена.

Чувствате ли се, сякаш нямате контрол над емоциите си? Превърнали ли сте се в най-чувствителната версия на себе си? Някой гледал ли ви е малко странно, а вие веднага сте си помислили, че ви мразят? Да, от ретроградния Меркурий е.

Имате ли усещането, че сякаш не сте на себе си? Заставали ли сте тези дни през огледалото, задавайки си въпроса „Кой съм аз?“ Не се притеснявайте, ще отмине веднага щом Меркурий приключи с глупостите.

Заклещени сте в порочен цикъл на неувереност. Мислите ви са бъркотия от глупости като „Нищо, което правя, не е достатъчно добро!“ или „Никога няма да се справя!“.

Държите се отвратително със самите себе си и не знаете защо. Поемете дълбоко въздух. Тези малки демони ще преминат, щом Меркурий стане директен.

Вашите комуникативни умения са толкова извън строя, че в момента не можете да говорите нормално с никого. Помните ли въобще какво е изслушване на чуждото мнение или компромис?

Вероятно трябва просто да си починете от всеки, с когото се срещате, защото ретроградата кара и двамата да се превръщате в чудовища, които се хранят със сълзите на другия.

Той/тя не ви отговря на съобщението?! Вината е изцяло на Меркурий. В момента всеки е потънал в своя свят на отчаяние.

Не вземайте големи решения точно сега! Това е точното време, в което искате да зарежете всичко, да се преместите, да се разделите, да се ожените, да вземете грандиозно големи решения, за които ще съжалявате в деня, в който Меркурий спре обратното си движение. Дами, не си правете бретон. Повтаряме, не посягайте към ножиците! Скрийте ги на сигурно място до 3 ноември.

Ако имате нужда от един хубав рев, направете го. Изкарайте емоциите си навън! В момента вашите чувства са доста тежки, но всичко е наред. Вие сте наред. Всички сме добре (или поне така се надяваме, все пак всички сме в тази ретрограда).

Може да почувствате желанието да прекалите с всичко. Не го правете! Само си помислете как се чувствате в един нормален гаден ретрограден ден. Сега добавете махмурлук отгоре. Не си заслужава!

В момента се появяват много стари вярвания и чувства. Ако премисляте твърде много същите стари проблеми и минали разочарования, отпуснете се и не позволявайте да стигнат до вас твърде много. Ретроградата по природа означава обратен път, така че е съвсем естествено да попаднете в дупка, през която сте си мислели, че вече сте се измъкнали. Светлината е близо, не се притеснявайте!

Ако откриете, че поставяте под съмнение всяко решение, което някога сте взимали през живота си, и изпаднете в паника, да, тази ретрограда ви е склещила между ноктите си. Няма да получите всички отговори в момента, просто се откажете и отидете да си вземете бисквитка за утеха, пише Една.бг.

Най-хубавото при ретроградите е, че когато приключат, има бум на творчество и вдъхновение. Така че, докато се потопявате в тъмната яма на вашата тъга в момента, просто не забравяйте, че светлината в близкото бъдеще е много ярка! Но сериозно, засега просто си вземете бисквитката и си поплачете добре. Това е най-продуктивното, което можете да свършите в момента. Успех!

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
По време на днешната редовна сесия на Общински съвет Стара…