„Външният министър на Люксембург да си види премиера. Съпругата му е мъж“

Люксембург: Унгария да бъде изключена от ЕС

Борисов се среща с Орбан и Вучич в Бургас

Виктор Орбан: Имиграцията е отрова

Бившият конституционен съдия и депутат Георги Марков нападна остро външния министър на Люксембург в предаването „На четири очи“ заради негово изявление по повод Унгария. Жан Аселборн обяви по-рано днес, че Будапеща трябва да бъде извадена от Европейския съюз заради лошото си отношение към бежанците.

„Господата от Люксембург когато говорят за Унгария трябва да застават мирно и да навеждат глави, защото този велик народ през 1956 година тръгна с голи ръце да се бие със съветските танкове. В това време в Люксембург ядат гофрети. Този велик народ свали първата тухла от Берлинската стена, прерязвайки телената ограда с Австрия. Люксембургският външен министър да си погледне собствения премиер, защото Виктор Орбан има 5 деца от съпруга жена, а неговият премиер има за съпруга мъж“, каза бившият конституционен съдия в тв ефира.

Той похвали българския министър-председател, че е поканил Орбан у нас.

„Виктор Орбан е жива легенда, няма друг като него с толкова ярко антикомунистическо минало сред 28-те лидери на страните от ЕС. Той безспорно е човекът, който знае как се защитава граница, национален суверенитет, как се защитава християнство“, обясни още Марков.

Той не пропусна и да разкритикува поведението на Стара Европа.

„Отворените врати на Европа доведоха кланета, взривявания, разстрелвания и масови изнасилвания на европейки“, каза бившият политик.

Според него престъпници са нападнали Европа.

„Край на сантиментите!Трябва да има европейска армия, която да ни защитава“, заяви Марков по отношение на бежанците.

Според него в бъдеще ще стават и по-жестоки неща.

„Хората ще излязат на улиците! Не можем да харижем християнския континент, защото Сорос така е решил. Това че сме в ЕС, не означава, че нямаме суверенитет“, добави той.

offnews.bg


image0 (9K)