Клинтън предпочита вечеря с Путин, а не с Тръмп

Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия, Хилъри Клинтън, ще предпочете вечеря в компанията на Владимир Путин, а не с републиканецът Доналд Тръмп. Този избор би направила, ако евентуално получи покана от двамата политици. Такъв отговор  е дала  самата тя,  след като е участвала в журналистическото забавно предаване „Orange боулинг“.

По време на полет на борда на самолета, кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия, Клинтън,  получила портокали от опашката на самолета, където се намирал един политик с неговите помощници. Върху портокалите са били написани въпроси към нея, и се  е предполагало, че цитрусовите плодове трябва да се върнат с отговори.

Според американски вестник, който публикува преглед на материала, тази игра датира още от кампанията на експрезидентът  Роналд Рейгън.

По това време, няколко бройки, които се връщат в обратната посока, не достигат до местопредназначението си. Един плод, въпреки всичко, достига целта си. Въпросът се състоял в това: “ С кой политик бихте вечеряли? Възможни отговори: Тръмп или Путин „. Няколко минути по-късно, портокалът се завърнал при „цитрусовите журналисти“. На него било очертано с кръг името на Путин.

Въз основа на резултатите от национално проучване, проведено от CNN, във връзка с изследванията на ORC за Тръмп, на предстоящите президентски избори са готови да гласуват 45% от анкетираните.Привържениците на политиката на Клинтън са с 2% по-малко.

ПРЕВОД:ЗАРАТА


image0 (9K)