НАЙ-НОВИ:

11-ти лунен ден: Денят има доста силна енергия

Венера преминава в знак Телец – до 9 юни.

Луната е в знак Везни до 00:27 часа на 17 май.

Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятен период, позволяващ да се разширят възможностите и перспективите. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Подходящо за нови запознанства, гости.

Подходяща е всяка работа свързана с декорация на помещения. Отделете време, за да укрепите връзката си с любимия човек и да посетите някое интересно място с приятели.

Да се пият по-малко течности и да не се претоварват бъбреците. Уязвима е също ендокринната система, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Доминиращ 11 лунен ден до 16:44 часа на 15 май (от 15:31 часа на 14 май).

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност.

Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Следва 12 лунен ден от 16:44 часа на 15 май до 17:55 часа на 16 май.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

Сексът в 12 лунен ден трябва да бъде повече на духовна основа. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Сънищата в този лунен ден са пророчески. Те носят в себе си ключ към решението на проблеми и предлагат помощ.

Днес е 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

Автор: Ивелина Пенчева Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Трюфелите са символ на благосъстояние и богатство, но това не…