НАЙ-НОВИ:

11 неща, които жените правят на първа среща

На първа среща жените, пък и мъжете се стремят да бъдат това, което искат, а не това което са.

Все пак при жените има повече закономерности, като тук ще откриете 11 от тях. Ако в някои елементи познаете себе си или приятелка-моля споделете.

1. Много дълго време избират нещо от менюто

Макар че повечето момчета обичат да избират каквото и да е фантазия в менюто, това е адски много по-сложно за жените.  Тъй като това е първа среща, жените не обичат да поръчват нещо прекалено скъпо и нищо прекалено голямо, за да не я помислят за алчна. Ако дамата избере само салата, тогава ще почувства глад по-късно на срещата. Какво ли да си поръча, тогава ???

2. Рокля за впечатление

За да направят добро впечатление на първа среща момичетата ще отидат на тази допълнителна дължина, за да впечатлят датата си.потърсят най-доброто от гардероба си. Те доста често ще излязат и ще си купят нова рокля за срещата и дори нов грим и парфюм също.

3. Действат по-умно и по-интересно

По време на тази първа среща момичетата обичат да създават впечатление, че са умни, за да изглеждат по-сложни. Така те полагат повече усилия да говорят за интересни неща, вместо за обичайните знаменитости клюки и мода.

4. Потърсете улики

Можете да разкажете много за човек от външния му вид, измил ли е косата си, миел ли е зъбите си, състоянието на дрехите му. На първа среща дамите не пропускат нищо от тези неща.

5. Избягване на неудобната тишина

Неудобните мълчания са ужасни в най-добрите моменти, но на първа среща могат да бъдат много неудобни. Дори чатът за глупости може да бъде по-добър от мълчанието.

 6. Пишат SMS  на приятелите си как минава срещата

Въпреки че може да се смята за грубо да използвате телефона си, докато сте на първа среща, момичетата просто не могат да не изпращат на своите приятели всички подробности, които се случват. Дори и някои момчета правят това.

7. Нервно фиксиране

Когато една жена се почувства нервна на среща, доста често ще завърти косата си и ще си поиграе с нещо на масата, малко питие може често да помогне за успокояване на нервите. Момчетата също се примиряват, когато са нервни, но по различни начини.

8. Постоянно усмихнато лице

Независимо дали жените се радват или не, обикновено ще продължат да се усмихват през първата среща. Така че никога няма да разберете дали се усмихват, защото се забавляват добре или се усмихват, докато търсят най-близкия изход.

9. Въпроси, които приличат на изпитване

Някои от въпросите, които жените задават на първа среща, не винаги започват разговорите, а всъщност са тестове. Така че, момчета, най-добре винаги мислите, преди да отговорите, или може да приключитебързо, бързо с мечтата за ранна нощ.

10. Обичат да закъсняват

Макар че повечето хора смятат, че жените закъсняват, защото е модерно, истината е, че това е защото отнема много време, за да станат идеални за първа среща.

11. Уговаряне за следваща среща

Внимание: Следва най-важният момент. Ако в края на вечерта жената предложи нова среща – това е сигурно, защото иска да започне връзка. Ако се раздели с тривиалното “беше ми приятно” – все още нищо не е изгубено. Но ако спомене колко напрегнати и заети дни и се очертават в работата занапред, това със сигурност означава край на незапочнатата връзка. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Точно в Деня на любовта - 14 февруари, новият български…