НАЙ-НОВИ:

Над 1,1 млн. паунда е струвала бременността на Меган на британските данъкоплатци

След раждането на първородния син на принц Хари и херцогинята на Съсекс медиите на Острова са решили да изчислят колко е струвало майчинството на Меган и появата на малкия Арчи. Според направените до момента изчисления сумата възлиза на 1,1 млн. паунда и затова Арчи вече е наричан “бебе за милион”.

Докато е била бременна, Меган е ползвала услугите на скъп дизайнер за изработването на дрехи. Сумата за тоалетите й за тези девет месеца възлиза на над половин милион паунда. Освен това е посещавала скъпи салони за красота и СПА центрове, като това удоволствие ѝ е струвало 9000 паунда.

Малко преди появата на мъника, Меган направи така популярното “бебешко парти”. То беше в Ню Йорк, а на него присъстваха някои от най-близките приятелки на бившата актрисата. Полетът, охраната, организацията и сладкишите са стрували на британския данъкоплатец 388 000 паунда.

За реконструкцията на новия дом на Меган и Хари – “Фрогмор Хаус” в Уиндзор, също са дадени не малко пари. Само детската стая е на стойност 50 000 паунда. Почивката на принца и съпругата му в хотел Heckfield Place в Хемпшир, малко преди раждането, пък е струвала близо 22 000 паунда.

image0 (9K)

Раждането на бебето в частна болница също е излязло доста скъпо.  Раждането в лондонска болница Portland Hospital е струвало около 22 000 паунда. Разбира се, за удобството на Меган там е било подсигурено всичко необходимо и макар престоят ѝ да не е бил дълъг, то сумата не е малка.

Тоалетите, в които Меган и Хари представиха сина си пред света, са 2 000 паунда. Със сигурност да си майка в кралското семейство струва скъпо. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Държавният департамент на САЩ нареди днес на част от служителите…