НАЙ-НОВИ:

11 женски навика, които дразнят мъжете

В отношенията между половете не всичко върви гладко. Често момичетата не забелязват нюансите в поведението си, които с течение на времето стават причина за кавги и раздели. Препоръчваме ви да погледнете себе си отвън и да се запознаете с женските навици, които буквално вбесяват мъжете.
1. Въпроси относно теглото и външния вид
Мъжете се дразнят от въпроси за външния вид и наднорменото тегло. Ако всяка сутрин се въртите пред огледало и започвате деня с въпроси дали трябва да свалите няколко излишни килограма, пригответе се да прочетете възмущение на лицето на любимия си. Мнозина разглеждат това поведение като желание да чуят комплименти и думи за любов, но тази тактика не винаги работи.
2. Желанието на жената мъжът да разгадае мислите й
По своята същност силният пол не може и не трябва да чете мислите ви. Ако искате да предадете или поискате нещо, говорете директно, а не със загадки и изречения в духа на „Познай“.
3. Женски сълзи
Мъжете не понасят манипулациите със сълзите. Ако смятате, че играта е незабележима за публиката, ще ви разочароваме. Мъжете са разкрили тази тактика отдавна и тя не предизвиква нищо друго освен дразнене. Искрените сълзи, разбира се, ще бъдат разпознати моментално.
4. “Обичаш ли ме?”
По-рано изявленията за любов бяха преоритет на мъжете и мнозина все още смятат така. Затова препоръчваме да не измъчвате избраниците си с въпроси в духа на „Обичаш ли ме?“, защото всички трябва да се чувствате по този начин, а допълнителните признания обикновено не са искрени.
5. Прекомерна независимост
Разбира се, мъжете обичат адекватни и независими жени, които не им висят на врата. Но когато любимата се превърне в жена-вамп с постоянните твърдения „Аз сама“, това не работи в нейна полза. Пригответе се за факта, че мъж, който престане да се чувства водещ в една връзка, ще потърси любима, по-слаба от него.
6. Въпроси за сватба
Мъжете се ужасяват, когато момичетата им се измъчват от въпроси кога най-накрая ще е сватбата (особено когато връзката все още не е тествана от времето). Можете да сте сигурни, че ако мъжът иска да прекара остатъка от живота си с вас, той ще ви поиска ръката, но преждевременните и интензивни въпроси за сватбата само ще му причинят раздразнение.
7. Разговор за минали и бивши връзки
Разговорите за миналото и бившите гаджета вбесяват мъжете, сеят съмнения за техните способности и подкопават самочувствието им. Ако говорите за бившия, защо тогава сте го напуснали. Поставете се на мястото на избраника си и разберете причината за раздразнението му.
8. Провокация на ревност
Истинският мъж винаги трябва да завладява жена си, но това не означава, че трябва да хвърлите масло в огъня и да накарате любимия човек да ревнува. Подобно поведение се смята за неприемливо от мъжете, затова не препоръчваме да флиртувате пред мъж с друг, ако той е скъп за вас.
9. Отказ от близост
Помнете, че ако решите да накажете любимия човек за нещо, като му откажете интимност, с течение на времето той ще започне да търси утеха настрани.
10. Клюки
Мъжете не понасят момичета, които обичат да клюкарстват. Вашият любим ще започне да мисли, че говорите за него с приятели зад гърба му. Затова той ще се опита да се раздели бързо с вас.
11. Нелепи празници и дати
Често момичетата се обиждат, че любимият им е забравил датата на първата целувка или онзи важен ден, когато за първи път са отишли на кино и т.н. По някаква причина им се струва, че сериозният мъж трябва да помни всички тези „супер важни“ дати и дори креативно да ги поздрави. Това не причинява нищо друго освен дразнене при мъжете.

Превод от руски: Зарата

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Майе Мъск разказва как се отглеждат успешни деца. Тя е…