НАЙ-НОВИ:

От 1 до 11 ноември- безплатни прегледи на автомобилите. Вижте къде

От 1 до 11 ноември всички български шофьори ще могат напълно безплатно да проверят техническото състояние, светлините и гумите на своите автомобили преди началото на зимния сезон в пунктовете на Съюза на българските автомобилисти (СБА), както и в сервизите на “Мото-Пфое”.
Освен профилактични прегледи, водачите ще могат да получат консултации за чистачки, зимни течности и др. Те се плащат само ако се налага подмяна на части, пише actualno.com

[ad id=”255238″] Както всяка година, акция “Зима” започва от днес, 1 ноември, и продължава до края на месеца. Зимните гуми трябва да са с поне 4 мм грайфер.
В рамките на кампанията униформени ще проверяват автомобили, водачи, пешеходци, каруци, велосипедисти, а също и за толерантност на пътя между отделните участници в движението.

[ad id=”225664″] От началото на годината в страната са станали 5690 тежки катастрофи с 534 загинали и 7161 ранени хора. В сравнение със същия период на миналата година жертвите са с 54 по-малко. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 31 октомври в Участък - Павел баня е получено…