Башар Рахал се развежда, писнало му да се крият с младата Райна

Башар Рахал и приятелката му Райна Караянева вече дори не се крият. Актьорът и бившата манекенка са заедно повече от две години, но досега избягваха да демонстрират чувствата си, макар че връзката им отдавна не е тайна за никого. Доскоро артисът с ливански корени бе официално обвързан за продуцентката Калина Рахал, но според запознати най-сетне е решил да предприеме стъпки към развод.

Връзката на Калина и Башар през последните години бе отворена, но и двамата преценили, че е крайно време да се разведат официално. Чаровната продуцентка отдавна живее в Ел Ей, където отглежда двете си дъщери от актьора – Клои и Индия. През това време Рахал смени няколко любовници, ала само Райна успя да се задържи толкова дълго до него.

За да се задейства съдебната процедура по развод, Башо трябва да замине за САЩ, но в момента това е невъзможно заради извънредната ситуация, свързана с разпространението на Ковид-19. Засега той отлагал пътуването, но обмислял да се случи до края на годината.

Рахал и актуалното му гадже се запознаха покрай съвместната си работа в „Лотария България“. През 2016 г. той стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, но това не му попречило да флиртува упорито с нея и впоследствие да я вкара в леглото си. Когато започнала интимната им афера, Караянева все още била сериозно обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, но по-късно се разделила с него. По всичко личи, че авантюрата й с Рахал е причина за разлъката. Дългокраката блондинка настоявала Башар също да се разведе, за да не се налага повече да се крият.

Запознати издават, че връзката на Райна с актьора става все по-сериозна. Двамата са неразделни и от месеци живеят под един покрив. Той я запознал с всичките си колеги и приятели, дори я уреди с роля във филма „Завръщане“, на който е продуцент. Бившата манекенката отдавна мечтаела да се изявява като актриса и ето че звездният й миг настъпи. Рахал я набута в своята продукция, която излезе на голям екран през октомври.

Неотдавна блондинката дори се обясни в любов на актьора. Тя написа мили думи по негов адрес в социалната мрежа. „За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, важното е него да го има и той да иска да е там. Всичко друго е его и безцелно съревнование“, сподели Караянева.

Райна и Башар често пътуват по света заедно и досега са посетили Тайланд, Бали, Виетнам, Ливан. Стройната хубавица често публикува снимки от пътешествията си в социалната мрежа, а вече си позволява да пуска и любовни кадри с Рахал. На един от фотосите двамата са прегърнати на форна на оризови плантации на остров Бали.

Близки до Караянева споделят за нея, че е доста самовлюбена и суетна. Красавицата цели 11 пъти е лягала под ножа, за да коригира носа си. Манекенката и актриса от дете не харесвала обонятелния си орган и първата си операция направила едва на 17 години. Без знанието на родителите си, Райна се подложила на интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции.

Близките й останали шокирани, когато я видели подпухнала и със синини по лицето, но дали с недобросъвестния доктор са стигнали до съд, не е ясно. Усложненията след първата операция били много и носът на Караянева буквално започнал да се разпада. През годините 11 пъти го поправяла и в момента той е максимално изпилен. Райна обаче много се харесва и казва, че е доволна от финалния резултат. Тя твърди, че няма други корекции по лицето си, а тялото си поддържа със спорт и хранителен режим, пише „Уикенд“.

 


image0 (9K)