Ясновидка за 2019-а: Трудна, с гражданско неподчинение, нов политически лидер и… избори

След динамичната 2018-а, 2019-а година ще бъде преходна, наситена с много промени и пробуждане на българите. Следващата година ще е много трудна. Това предрича  пред Novini.bg топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен.

Задава се банкова криза след август месец. Проблемите ще са свързани с кредити, инвестиции, бизнес. Реформите в страната няма да зависят само от политиците, а и от гражданите. Гражданското неподчинение ще продължи до март месец и след това, хората ще издигнат нов политически лидер и ще се отиде на избори. Този човек го има и сега в политическото пространство, но не е лидер, прогнозира ясновидката.

Тя е единствената гадателка, която каза, че Великобритания ще излезе от ЕС през 2016 г. и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединението на Балканите. Политически трусове и смяна на системата В страната се задават много политически дебати и кръгли маси. Ще се съберат много хора на едно място, които ще решават съдбата на България, включително политици и граждани.

Дошло е време всички ние да бъдем стопани на нашата държава. Хората се събудиха от 30-годишен сън. Времето ще работи за България, макар че ще има две трудни години. Истинският преход започва едва сега. Политическа криза в страната има от миналата година. Въпрос на месеци е да падне правителството. Най-вероятно това ще се случи през март, когато има ретрограден Меркурий, прогнозира ясновидката.

През 2019 година отново ще има протести, но те вече няма да са на нивото, на което са били – бунтарството, а на ниво преговори и по-високи изисквания. В момента, ако има избори, партиите ще се наредят като преди, само че патриотите си отиват от властта след август месец. Гюкчен предрече големи реформи в страната ни след март месец.

Според ясновидката, Десислава Иванчева е невинна. Какво още интересно предсказва Гюкчен, четете ТУК

 


image0 (9K)