Ясновидката Зеви, която разваля магии: Борисов не остава без жена, но не иска да се жени

Потомствената гадателка съветва Слави Трифонов да използва пълното си име Станислав, за да му провърви в политиката

[ad id=“263680″]

Зеви е една от най-силните ясновидки у нас. Категорично отказва да прави „черни магии“, но е спец по развалянето им. Смята себе си войн на силите на светлината и помога за добро. Дипломирана поппевица е и е гастролирала чак в Япония, но спира с пеенето на 23 години, за да се отдаде на призванието си- да помага на хората като заздравява семейства и отваря късмета. Зеви е потомка на самоковската ясновидка Була и на прочутия Хасан ходжа. За да види Зеви бъдещето на човек, е достатъчно той да й каже първото си име, както и това на майка си. Тогава миналото и бъдещето минават през очите на ясновидката като кинолетна.

 

– Зеви, търсят ли ви да правите черни магии?

– Аз съм проводник на доброто! Да не ме търсят зли и нечестиви души! Отказвам на всеки, който ме търси, за да отмъсти или да причини лошо някому. Работя основно с молитви, а докато ги произнасям изпадам в транс. Те са фокусирана енергия, носеща мощен заряд. Когато се моли, човек обменя енергията си с тази на Създателя и я вдъхва в желанията си. Имам молитви, които произнасям стотици хиляди пъти за добро. Не деля хората на бедни и богати, а на добри и лоши.

– Разбирате ли още от врата дали ви търсят за добро или за лошо?

– Видя ли, че имат нечестиви помисли, ги връщам още по телефона. Преди време при мен дойде висша държавна служителка. Видях в огромната й чанта пачки с пари. Изгоних я, защото взема хляба от устата на хората и прибира рушвети за един подпис. Аз не съм отговорна само пред човеците, но главно пред висшите сили на светлината, които са ме дарили с дарбата.

– Не си ли натоварвате с тегобите на хората, които ви търсят?

– Аз съм се родила с тази дарба и я приемам като мисия. Аз съм вярващ човек, спазвам всички пости и всяка вечер -още от малко момиченце, прехвърлям хиляди зърна от броеницата за молитвите си, правя го като ритуал. От най-ранна възраст съм предупреждавала близките ми за неща, които ще се случат.

[ad id=“218001″]

Магията е нещо, което се прави върху съдбата на човек, пряко волята му и който си мисли, че има бяла магия греши, защото всичко, което руши предначертаното, е против съдбата. Наричането за любов също води до нещастие. Не поръчвайте на баячки и ходжи зли прокоби и черни магии за смърт.

Уж сме в България, а пък все едно, че сме Африка- наоколо е пълно с хора, които правят заклинания! Нека да предупредя за пореден път: шамарът на Бог е безшумен, но много боли, защото всяко нещо, което се опитва да пренареди начертаната от Господ съдба, води до нещастие, дори да има временен ефект. Аз моля хората да не си вредят! Да не се занимават с черни магии! Когато мислиш и даваш добро, то се връща многократно! Всичко на този свят се връща – особено стореното зло, ако не на теб, на поколението ти.

– Все пак кое от двете надделява- доброто или злото?

– Убедена съм,че доброто надделява. Не забравяйте, че мислите на хората предизвикват негативни процеси, затова е важно да се научим да мислим позитивно! Сутрин, когато излизате от дома си кажете: “Божията светлина да осветява пътя ми!“, „Боже, където и да отида днес, бъди с мен.“ Така Бог ни пази да не патим от лошотията на другите, пък и ние сами да не допускаме грешки.

[ad id=“218548″]

Прекадявайте си дома с тамян. Повечето хора го правят само по задушница и някои празници. Тамянът има магическо и пречистващо действие. Той е добър антидепресант, помага при стрес и уплах. Преди да излезете от дома си, си казвайте молитвата „Отче наш“, тя е силна като мантра. Тя генерира мощна енергия, която ни свързва с нещо по-голямо от нас и ни довежда до състояние на покой и хармония.

– Как човек да разбере дали е попаднал на истински ясновидец? В България вече има хиляди!

– Внимавайте какви ясновидци и баячки посещавате! Не позволявате на случайни непознати да влизат в духовния ви свят. Това е изключително опасно, защото много от тях черпят от енергията ви или крадат от късмета ви, ако видят, че имате такъв. Ако някой ви врачува след пладне, също не е почтен ясновидец. Това е грях, гледа се само до пладне, около 3 се спира.

Истинският феномен и ясновидец се нуждае само от името и проблема на човек, не му трябва снимка. Всеки трети в България вече е ходжа, за да лъжат хората и да им обират парите, защотог и мързи да раотят. Трябва да отворят цял затвор само за шарлатаните-гадатели и ходжи, които лъжат и мажат безскрупулно. Тези дето учат психология с години в университета- пасти да ядат пред уменията на шарлатаните.

Освен това никога не правете непоискано добро. Това е един от законите в духовната сфера. В противен случай се намесваме в закона за свободната воля и задължително ще получим зло в замяна. Правете само поискано добро. Законът има този смисъл: когато правиш непоискано добро, човекът, на когото го правиш, започва да те ненавижда, защото си му помогнал в момент на негова слабост. А прошката е огромна сила. Затова е важно да искаме прошка всеки ден за своите знайни и незнайни грехове.

– Знам, че рядко говорите за политика. Преди 9 години казахте, че Бойко дълго ще управлява. Май познахте. Ще изкара ли този мандат докрай?

– Бойко е роден в силна звезда да е лидер, в която сфера на живота той избере. Той е избрал полтиката и това ще продължава да прави. Няма да падне от власт. Никой не може да му вземе, това, което му е дадено при раждането му. Ако той иска да продължи напред, ще продължи. Ако иска да се откаже, той сам ще го направи.

[ad id=“236480″]

През последните две години обаче, той не е добре със здравето – с нервите. Той е в голямо напрежение и непрекъснато му праят номера и понякога му писва, но той показва силен харектер и че няма да го победят така лесно. Много му завиждат, но на него му е дадено да е лидер. Има много силен късмет.

– Има ли жена до Бойко?

– Бойко не е оставал без жена. Това, че не подписва в Брачното, заради мераците на хората, не значи, че е самотен. Бойко е човек, който не обича да му бъркат в интимния живот и затова е много дискретен.

– Заплашен ли е от атентат?

-Няколко пъти, назад във времето, е изпадал да взима по-сериозни мерки за сигурност, и в момента даже, но няма да го убият.

– Доган докога ще стои в сянка?

– Той си управлява, но чрез наставник. Колкото е нисък и дребен, толкова има голям мозък. Той има много добро комбинативно мислене. Много добродушен човек е, но винаги се ръководи от разума. Не е високомерен, земен човек е.

– Слави Трифонов ще успее ли в политиката?

– На Слави му правят яко сечено и никой не иска да го допусне да влезе в политката, за да не им пречи, но ще успее, ако стане по-напорист. Името му е Станислав и занапред трябва официално да се представя като Станислав Трифонов, за да му тръгне по-добре. Той е много емоционален. Трябва да се абстрахира от емоциите, за да успее. На него нещата му стават на 50 процента, защото е наложил галеното си име Слави, а не пълното. Хубаво е да помисли за това.

– Как е със здравето?

– Поддържа си здравето.

– Лили Иванова докога ще пее?

– Като Алла Пугачова. До последен дъх.

– На успели и известни хора като Бойко, Слави и Лили Иванова, случва ли се зложелатели да им правят черни магии?

– Случвало им се е.

– Какво ще направи българите по-щастливи?

– От цялата си душа призовавам хората да се молят и да вярват в Бога, защото Бог е всичката доброта на света. Да се молят за една минута е достатъчно. Бог не причинява бедите, а помага. Той е доброта и светлина, това, което иска всеки човек. Хората да се стремят към любовта – да се отворят за любовта във всичките й измерения, а не само да мислят за пари и нови придобивки и да се правят на много влюбени. Да си отворят сърцата!

„Епицентър“

 


image0 (9K)